آموزش گام به گام و مصور ساخت مد جنرالها
آموزش مدسازی برای بازی جنرال زرو
بسم الله الرحمن الرحیم
( درس اول):آشنایی با فایل های بازی
سلام به همه دو ستان و تشکر فر اوان از جناب احسان خان گرامی( ehsan_wwe ) و علی آقا( ali.tk )و تمام دو ستان که به هر نحو تو انستند کمک کردند و میکنند ....من تا جایی که تجر بیات قد بده دانسته های خو دم را در این چند سال تقدیم شما عزیزان می کنم ولی ادعای عالم دهر و آخرت این کارم نیستم و هر جا را که بلد نباشم با صداقت می گم و از همه دوستان کمک می خوام ....در همین ابتدا باید عرض کنم دو ستان عزیز کار با انجین :sage که موتور ساخت بازی های ژنرالهاست تقر یبا آسان و مهیج است ولی نیاز به دقت و تمر ین و پشتکار داره و لازم بدونید ما دسترسی به تمام امکانات این مو تور نداریم ولی ابزار زیادی ساخته و یا از طرف شر کت سازنده عر ضه شده که به شما کمک می کنه بتو نید حتی یک بازی کاملا جدید استر اتژیک بسازید ....
ما در این تایپیک هزاران فایل و مدل و تکسچیر و بافت ..... را به مروربه شما ارائه خواهیم داد که بتونید با آموزش های ما و همت خودتون از اون مدل ها استفاده کنید و برای خوتون مد دلخواه تون را بسازید .
بر ای اولین قدم شما با ید بازی را نصب کنید می تونید بازی را از فر و شگاه ها خر یداری کنید یا از این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حجم فقط :381 مگابایت دانلود کنید .
در مرحله دوم که بازی را نصب کردید با ید با فایل های بازی آشنا بشید به تصا ویر زیر دقت کنید :
پوشه نصب بازی :
پوشه :Data
پوشه :Audio
پوشه :English
پوشه :INI
ابزار مورد نیاز بر ای ساخت مد
بسم الله الرحمن الرحیم
Gmax+RenX+Renegade Public Tools
این دو نرم افزار بر ای ادیت و ساخت فایل های تری دی و مدل بازی به کار می آید البته با تری دی مکس 2008 هم می تونید مدل بسازید و یا ویر ایش کنید البته دو ستانی که مشکل کار با این نرم افزار ها را دارند نگران نباشید من تا دلتون بخواد فایل هو اپیما و تانک در اختیارتون می زام که بتونید با هاشون مد دلخواه تون را بسازید .
دانلود حجم: 71.17mb
آموزش سیو مدل های ساخته شده شما با فر مت :W3d