خرید لپ تاپ تا 1.5 یا1.6 با این مشخصات
با سلام و خسته نباشید. خواهر بنده قصد خرید لپ تاپ داره و من هرچی بهش گفتم صبر کن تا یک تبلت برات بخریم صبر نکرد. رشته اش پرستاری است. کاربرد در حد اینکه یک فایل آفیس باز بکنه و توی اینترنت یک دوری بزنه و نهایتا فیلم ببینه. مهمترین خواسته این هست که کیفیت تصویر بسیار خوب باشه و انداره اون 15 تا 17 اینچ باشه رنگ:سفید باشه بهتر هست سی پیو: بین I5 و I7 باشه مشکلی نیست.ترجیحا I7 باشه بهتر هست. رم: 4 گیگ کفایت می کنه. هارد:500 به بالا باشه و دور بالا باشه(7200 دور)(اگر حجم هارد پایین بود و دور بالا بود اشکالی نداره) وزن:هرچه کمتر بهتر ولی اگر بقیه قابلیت ها خوب باشه وزن زیاد مهم نیست. گرافیک:در حدی بالا نباشه(یعنی برای بازی نمی خواهیم.ولی بازی های روز را حداقل اجرا بکنه و مشکلی نداشته باشه) امکانات:LAN-HDMI-WIFI-Card Reader-Usb - Webcam سیستم عامل:اصلا مهم نیست و اگر نداشته باشه خیلی بهتر هست!(پول اضافه بابت چی بدم؟!) باتری:فکر کنم همون 6 سل کفایت بکنه. برند:ترجیحا سونی و اچ پی باشه.ولی اگر از برند های دیگه مدلی رو می شناسید که با اون کار کردید و راضی هستید رو معرفی کنید.(لپ تاپ خودم رو تقریبا 3 یا 4 سال پیش گرفتم.dell studio xps 1640 و خیلی راضی هستم ولی برای بقیه دوستانم که دل خرید کردم اصلا راضی نبودند) بودجه:1500 تا 1600 تومان(اگرکمتر شد هم اشکالی نداره .مثلا 1300 شد بقیه اش رو امکانات دیگه مثل کیف و هارد خواهم خرید) 1)ممنون میشم با این بودجه و امکانات یک لپ تاپ خوب معرفی کنید. 2)آیا لپ تاپ یا اولترا بوکی هست که با این قیمت صفحه لمسی باشه؟(وکیفیت تصویر و قابلیت لمسی بودنش هم خوب باشه)اگر بود ممنون میشم معرفی کنید.