سلام
من قصد خرید ماشین دارم می خواستم بدونم از بین پژو 405 و مدلای مختلف سمند کدوم بهتره اولویت من ایمنی و استهلاکه به اضافه خرج کمتر البته اگه تفاوتا چشمگیر باشه حاضرم بیشترم خرج کنم.
ممنون از راهنمائیتون
Printable View
سلام
من قصد خرید ماشین دارم می خواستم بدونم از بین پژو 405 و مدلای مختلف سمند کدوم بهتره اولویت من ایمنی و استهلاکه به اضافه خرج کمتر البته اگه تفاوتا چشمگیر باشه حاضرم بیشترم خرج کنم.
ممنون از راهنمائیتون
دوست من شما یه مورد مهم رو مشخص نکردین اونم سقف بودجه ای هست که میخواین برای خودرو هزینه کنید.نقل قول:
چون تو انتخاب مدل ها خیلی تاثیر داره و راحت تر به نتیجه میرسید.
چون 405 و سمند از نظر فنی و عملکرد در حالت کلی نزدیک به هم هستن.
تا 17 تومن! البته اگه فروش قسطی داشته باشه!
خودروی صفر با 17 میلیون تومان به نظر من فقط پژو 405 SLX با موتور TU5 هست که قیمتش حدود 15500000 تومان هست فروش قسطینقل قول:
هم داشته اما باید از نمایندگی سوال کنید ببینید شرایط اقساطیش برای این ماه هست یا نه.
گزینه دیگه تندر 90 E2 هست که فکر میکنم مدل 89 رو بتونی گیر بیاری.
البته با این بودجه بین سمند و 405 بی شک سمند برتری همه جانبه داره ، به لحاظ امنیت و امکانات و به روز بودن ، نمای ظاهر و داخلی شیک تر از 405 قدیمی .
تنها برتری 405 موتور 206 هست که گرچه پرقدرت تر و کم مصرفتر از سمند هست اما عملا سمند عملکرد بسیار بهتری به نسبت 405 دارد . خصوصا در شتاب ثانویه .
ممنون از پاسختون !تفاوت مصرف بنزین سمند و پژو چقدره؟ قطعات کوم آسونتر و ارزونتر تو بازارپیدا می شه؟
در مورد میزان مصرف سوخت و بازدهی موتور 100% برتری با 405 با موتور TU5 هست.نقل قول:
هر دو تو بازار به راحتی پیدا میشن اما سمند چون موتورش از نوع XU7 هست برای خرید
نمونه های زیادی رو میتونید پیدا کنید.
مصزف شهری 405 موتورTU5 :
10 لیتر
سمند شهری :
12 لیتر
بیرون شهر 405 موتور TU5 :
6.8 لیتر
سمند :
6.4 لیتر
اختلاف بیشتر در مصرف شهری هست اما موتور سمند در خارج از شهر عملکرد بهتری دارد و بهینه تر هست .
پوریا جان موتور XU7 خارج از شهر اگر این مقدار میسوزوند که دیگه موتور TU5 رو پیشنهاد نمیکردیم.نقل قول:
چیزی که شرکت تو سایت میزنه در عمل متفاوت هست و کمی هم جنبه های تبلیغاتی
منم سمند LX بنزینی چند ماهی داشتم که مصرف سوختش خارج از شهر زیر 8 لیتر نبود. در بهترین شرایط 7.5 لیتر بود.
حتی 405 با موتور XU7 هم خارج از شهر بیشتر از این مقدار میسوزونه.
بعضی از دوستان به امار ایرانخودرو مراجعه میکنند که فقط جنبه تبلیغاتی داره ولی عملیش یه چیز دیگست منم چون خودم دارم صددرصد 405 tu5 رو پیشنهاد میکنم
مصرف 405 شهری 8 تا 10 و جاده 6 تا 7
سمند مصرف شهر 11 تا 13 و جاده 7.5 تا 8
صفر تا صد 405 10.5 ثانیه
صفر تاصد سمند 12.5 تا 13 ثانیه
ولی خوب تو بعضی قسمتها هم برتری باسمند هست ولی با توجه به تمام گزینه ها 405 tu5 بهتره