با سلام به دوستان
من دنباله يه گوشي هستم كه براش برنامه زياد باشه
و زياد قيمتش زياد نياشه
در حد 400 تومان
ديگه انكه
ميشه برتريهاي n90ِ با n70 رو بگين؟؟؟؟؟؟
Printable View
با سلام به دوستان
من دنباله يه گوشي هستم كه براش برنامه زياد باشه
و زياد قيمتش زياد نياشه
در حد 400 تومان
ديگه انكه
ميشه برتريهاي n90ِ با n70 رو بگين؟؟؟؟؟؟
برتیهای n90 بر n70 :
لنز Carl Zeiss به کار برده شده در دوربین 2 مگاپیکسل
صفحه نمایش با کیفیت بسیار بالاتر
توانایی ضبط فیلم با کیفیت بسیار بالا و با فرمت MPEG4 !!!
عکسبرداری با کیفیت بالاتر از n70
فلاش قوی تر
در کل این گوشی (n90) برای فیلم برداری ساخته شده و کلیه خصوصیاتش که به این موضوع وابسته باشه از n70 بهتره ، در بقیه خصوصیات تقریبا یکسان اند . ( بزرگی N90 به خاطر استایل فیلم برداری شبیه به HandyCam اون میشه )
سوال دیگه ای در موردش داشتی بپرس ، من جفتشونو در دسترس دارم.
كامل گفت
راستي اگه خواستي بگيري ان 70 بگير
اولا ن90 قیمتش 540 تومنه
و اگه کسی بخاد اونقد پول بده ن91 بهتره البته دوربینش مثه ن70 ولی از لحاظ صدا بهتره
n91 که خیلی از N90 گرون تره ، فکر کنم حدود 150 تا 200 تومن گرونتره .نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
بستگی به کاربرد شخص داره ، اگه Music Player خوب بخواد N91 ، اگه فیلم و عکس خوب بخواد N90 مناسبه .
فعلا هیچ موبایلی کیفیت فیلم برداری N90 رو نداره ( البته تا موقعی که N93 وارد بازار بشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دوستان ان91 قابل مقايسه با ان90 نيست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پي 850 سامسونگ يادت نره
من واسه دوستم رفتیم بخریم ن90 =540
و ن91 که اخر هم همینرو گرفتیم=580 ارزششو داره 40 تومن
راست ميگه باهام رفتيم خريديم(من رفيقشم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا 40 تومن تفاوت دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس حالا که اینطور شد 90 رو بفروشم 91 بخرم
(البته حالا که دارم فکرشو میکنم ، میبینم که n91 رفیقم خراب شده ، میترسم مال منم بشه ، چشمم ترسیده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )