راهنمای خرید سیستم کامل برای بازی تا 1 میلیون و 300
سلام....:20:
میخواستم یه سیستم جمع کنم برای بازی:8:حداکثر هزینه ای که میتونم کنم یک میلیون و 300 (دیگه بیشتر نشه) :6:
فقط چند تا نکته:
سیستم کامل منظورمه (البته به غیر از کیبورد و اسپیکر چون این سیستمی که الان دارم فقط کیبورد و اسپیکرش به درد میخوره) :15::15: مودم هم نمیخام :14: در واقع فقط کیس،مانیتور و موس :20:
در مورد مانیتور : اگه بشه LED LG 19 inch خییلی خوب میشه:7:البته هر طور خودتون صلاح میدونید:20:
در مورد هارد : این هاردی که الان دارم 160عه اما 40% بیشتر ازش استفاده نکردم:20:ظرفیت هارد زیاد برام مهم نیست،320 هم باشه کافیه:10: حالا اصلا 500 :15:
قطعاتی که پیشنهاد میکنید کاملا با هم مچ باشن:20: (البته میدونم اینو رعایت می کنید:11:فقط برای تاکید گفتم) :14:
میخام تا جایی که ممکنه قطعات طوری باشن که بتونم تا مدت زیادی جدیدترین بازی ها رو باهاش رون اجرا کنم:10:
برام خیییلی مهمه که GTA V رو که قراره بیاد رو بتونم باهاش رون بازی کنم:33:
لطفا main board ای که پیشنهاد میدین طوری باشه که حداقل تا چند سالی قابلیت ارتقا داشته باشه:7:
در خصوص ram اگه بالای 4 گیگ پیشنهاد بدین بهتره،چون مثلا الان NFS The Run سیستم پیشنهادیش 4گیگ رم میخواد:34:(البته بازم هر طور خودتون صلاح میدونید):7:
کلا هر چی گفتم رو بیخیال:15:چیزایی ک در مورد ram و مانیتور گفتم فقط پیشنهاد بود:20:شما خودتون با حداکثر هزینه ی یک میلیون و 300 (حداکثر) بهترین قطعاتی که برای بازی پیشنهاد میدین چیه؟ :10::7:
ممنون...:10::3::7::11::15: