چند ماه پیش برادرم ویندوز رو عوض کرد و سیستم فایل پارتیشن D رو از Fat32 به Ntfs تغییر داد؛ البته به گفته ی خودش چون بازم Fat32 بود. ولی بدبختی این بود که تمام برنامه ها و پروژه هایی که تا به حال کار کرده بودم تو درایو D بود و همه شون پاک شد
بعد اون قضیه خودم یکبار دیگه ویندوز رو عوض کردم، در نهایت تعجب دیدم من درایو C رو فرمت کردم درحالیکه درایو D هم خودبخود فرمت شده و بازم بودونبودش پاک شده، راستش شک کردم به خودم که نکنه من اشتباه کردم. ولی بااین همه ویندوز درست اومد و سر جاش (درایو C ) نصب شد
امروز بازم احساس کردم ویندوزم نیاز به تعویض داره. اومدم فرمت کنم گفتم بذار یه دایر بگیرم ببینم چه خبره. وقتی از درایو C دایر گرفتم دیدم محتویات درایو D رو نشون داد و با دایر گرفتن از درایو D محتویات درایو E رو نشون داد. و بقیه شم این طوری. اما اصلا درایو ویندوزموc رو نه فرمت میکنه نه دایر میگیره نه فرمانهای دیگه روش اثر میذاره.
خلاصه با همون فرمان Dir C پارتیشن رو فرمت کردم و ویندوز جدید رو ریختم. اما وقتی تموم شد دیدم هم درایو D کاملآ خالی شده (البته خوشبختانه خالیش کرده بودم، محض امتحان چند تا فولدر توش بود) و همچنین ویندوز هم هیچ تغییر نکرده و فقط وقت من گرفته شده. یعنی ویندوز قبلی سر جاش هست
الان هر کاری میکنم نمیتونم بفهمم قضیه از چه قراره. بعد نیاز مبرم هم ب ویندوز جدید دارم؛ سرعتم در حد زیر صفره.
کسی میتونه منو کمکم کنه
خواهش ميكنم يه كم زودتر
دارم از استرس مي ميرم