سینمای خانگی زیر یک میلیون
دوروددوستان میخوام یک سینمای خانگی بخرم. سقف هزینه هم یک میلیون هست.( اگه مدلی یکم بالا تر بود ایراد نداره)انتظاراتم:1-صدای خوب و شفافبیس عالی (بیس خیلی دوست دارم، و اینطور نباشه که وقتی زیاد میکنی پرت پرت«صدای هوا» بده)2-تفکیک سازی خوب3-ساپرت dolby و dts4-ورودی یا خروجی اپتیکال داشته باشه(چون یدونه پخش کننده WD TV HD دارم که ورودی اپتیکال میخوره.)5-از پایه های ایستاده خوشم میاد.6-قابلیت dlna داشته باشه (خیلی برام مهمه. فقط یه سوال: از طریق dlna که گوشیم هم این قابلیت رو داره، میتونم از طریق وای فای یا وایرلس از روی گوشی آهنگ پخش کنم تا روی سیستم خانگی پخش بشه؟ اینم ممنون میشم پاسخ بدین)7-سیستم صدای 5.1 باشه.که دوتا بلندگو عقب و دوتا جلو باشه. که فیلم لذت بخش بشه.بلندگو های عقب ترجیحا وایرلس باشن.8-سیستم دارای اکوالایزر باشه.9-تلوزیونم سونی مدل ex500 هست.فضای خونه 100متری ولی پذیرایی چیزی حدود 50 متره. به شکل L مانند.10-بلوری و 3D بودن برام زیاد مهم نیست.11-بین دو مارک پایونییر و سونی کدوم بهتره؟ تو این دوتا برند مدل خوبی هست؟ یا برند های دیگه بهتره؟--(دوستان لطف کردن راجب یه سیستم دیگه برای یه مکان کوچیک تر راهنمایی کردن. اگه راجب این هم کمک کنین ممنون میشم.دوتا رو باهم قراره بگیرم. برای دوجای مختلف.)اگه چیزی از دیگر انتظاراتم یادم اومد خبر میدم.سپاس