خلاصه ای از اصول مهم php برنامه نویسان تازه کار
با سلام به همهی دوستان من php رو یه سال پیش شروع کردم و چون پیش معلم و کلاس نمیرفتم اولش خیلی سخت بود،با خیلی از اصطلاحات و توابع و... آشنایی نداشتم چیزایی که نمیشد از دیگران پرسید مثلا نمیشد تاپپیک داد که sql چیه؟! وقتی هم به کتاب ها مقاله ها نگا میکردم تو مطالب انبوه و جزئیات گم میشدم.من میخام یه مرجع آموزشی درس کنم که توش بطور خلاصه به اکثر اصطلاحات و امکانات php و نحوه ی استفاده از اونها اشاره بشه تا برنامه نویسای تازه کار بدور از جزئیات و مطالب غیر مهم به سطح متوسطی از php برسن. از اساتید خیلی ممنون میشم اگه کمک کنن. این مطالب رو میتونین تو وبلاگ زیر مشاهده کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقدمه ای برای زبان های تحت وب
میخوام این موضوع رو با یه مثال ساده خلاصه کنم.
1.وقتی به یه وبلاگ میرین (اگه بخش نظر خواهی رو در نظر نگیریم)تنها کاری که شما میتونین بکنین، تنها ارتباط که شما با وبلاگ برقرار میکنین تنها استفاده شما از وبلاگ اینه که متن رو بخونین عکس ها رو ببینین رو لینک ها کلیک کنین و ارتباط دوم شما با وبلاگ...
2. و ارتباط دوم شما با وبلاگ وقتیه که مثلا یه پیغام خوش آمد برای شما میاد و شما ok میکنین یا از شما اسمتونو میپرسه بعد به اون اسم بهتون سلام میکنه یا .....
تا انینجا همه ی این ارتباط در سمت خود کاربره یعنی یه بار صفحه که رو کامپیوترتون لود میشه همه ی این دستورات و برنامه ها روی کامپیوتر شما دانلود میشن و بعد انگار یه برنامه exe رو تو کامپیوتر اجرا میکنین و دیگه هیچ ارتباطی با اینترنت ندارین تا اینکه(قبل گفتن ادامه ی این جمله دو سه خط زیرو بخونین)
برای آرایش صفحه و متون و عکس ها و لینک ها هر چه که تو صفحه میبینین(موضوع1) از زبانhtml استفاده میکنن. برای انجام کارهای مثل موضوع 2 از زبانی مثل java script استفاده میکنن
...دیگه هیچ ارتباطی با اینترنت ندارین تا اینکه یکی از این دستورات(که همشون داخل پی سی شما اجرا میشد) شمارو به سرور وصل کنن و باعث بشن که شما از سرور درخاستی کنین این درخاست میتونه لود یه صفحه ی دیگه باشه(یه لینک) یا اینکه....
3.یا اینکه ....حالا نوبت بخش نظر خاهی رسید (راسی نظر یادتون نره)وقتی یکی از این دستورات باعث میشن که نظر شما به سمت سرور ارسال بشه نوبت ارتباط سوم میرسه .یعنی شما یه سرور یه متن (یه نظر) رو فرستادین و اینجا دیگه کامپیوتر شما توی اجرای دستورات داخل سرور کاره ای نیس(تا اینجا سرور دستوراتشو میفرستاد رو کامپیوتر شما تا اجرا بشن) اما این دفعه دستورات داخل کامپیوتر سرور اجرا میشن و شما هیچ دخالتی توش ندارین هیچ وقت نمیفهمین که تو سرور چه اتفاقی میفته.ممکنه اگه متن نظر خواهی تون بیشتر از سه خط بود بقیشو پاک کنه یا شاید خلاصش کته!!!!!وبعد saveش کنه و بعد صفحه ای براتون لود کنه که نظرتون توش نوشته.
کار ما اینجاس.این دستورات که طرف سرور اجرا میشن میتونن با زبان برنامه نویسی php نوشته بشن.
اگه بتونم چن تا کتاب در مورد html,javascript,php میزارم ولی خودتون حتما تو گوگل سرچ کنین.
آموزش php
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]