سلامدوستان بین این سه تا ماشین کدومو توصیه میکنید؟از لحاظ راحتی. هندلینگ. مخارج بعد از خرید و کم دردسر بودنممنون که کمکم میکنید
Printable View
سلامدوستان بین این سه تا ماشین کدومو توصیه میکنید؟از لحاظ راحتی. هندلینگ. مخارج بعد از خرید و کم دردسر بودنممنون که کمکم میکنید
نقل قول:
از تمام این جوانبی که فرمودید تویوتا آریون نسبت به اون 2تای دیگه برتری داره,
اگه بازار دست دوم ماشین هم براتون مهمه سمت لتیتیود نرید.
مرسی ممنوننقل قول:
هم من هم پدرم میخوایم ماشینامونو عوض کنیم
انتخاب ماشین معضلی شده عجیب
حالا باز خدا رو شکر من انتخاب کردم و موند پدرم
گزینه ی دیگه ای تا سقف 90-98 هست که پیشنهاد بدید؟
در مورد اون سه گزينه با توجه به ملاك هاتون اريون مناسبهنقل قول:
تا 98 ميليون قطعا ازرا 2012 خودروي بسيار زيبا و خوبيه كه بهترين انتخابه :)
ممنون اما آزرا تو بازار آزاد حدود 110-15 معامله میشهنقل قول:
نه عزيزنقل قول:
قيمت فعلي كه خودم 5 روز پيش از شريعتي قيمت كردم 105 تومن بود كه كمتر هم پيدا ميشه البته در 2-3 روز اخير قيمت ارز كشيده بالا كه باز رو قيمت ماشين ها تاثير ميزاره
حالا شما كه تا 98 داري هزينه ميكني يه 7 تومن ديگه بزار روش ازرا بخر
اگر قدرت ، شتاب ، نرم بود و جاداری ، کیفیت بالای ادوات داخلی ، دوام بالای قطعات و ساپرت ماشین براتون مهم هست بدون شک تویوتا آریون خودرو ایده آل شماست .
اگر امکانات بیشتر و چهره به روز تر مد نظرتون هست سوناتا با موتور ضعیف تر و شتاب کم ، کیفیت خوب ( عالی نیست ) به نسبت تویوتا آریون پیشنهاد میشه .
رنو هم هنوز امتحان خودش رو پس نداده و من شناختی روی این خودرو ندارم .
آزرا هم خودروی خوبی هست و امکانات به روز و موتور قوی رو دارا میباشد ( تقریبا همه ی موارد رو داراست ) اما کیفیت تویوتا رو ندارد ولی به لحاظ کیفیتی در حد بسیار مطلوبیست .
موفق باشید .
سوناتا چه مشکلاتی داره؟پر دردسره؟سقف پانوراماش واقعا به سر و صدا میفته؟
نقل قول:
سوناتا هیچ مشکلی نداره دوست من
اما در مقایسه با آریون 2012 و آزرا 2012 کمی با چالش مواجه هست و این دلیل بر مشکلات خودرو نیست
واگرنه سوناتا پرفروشترین خودروی چند سال اخیر هیوندای در کشورمون بوده.
مسلما با این بودجه سوناتا پیشنهاد نمیشه ، کلاس پائینتری از این 3 خودرویی که نام بردید قرار میگیره
من نظرم روی اریون 2012 هست ، کم اصطحلاک هندلینگ و راحتی بالا با دوام و در نهایت طراحی ساده و زیبا و ماندگار که در موقع خرید به تیپ و آپشن ماشین دقت کنید
گزینه بعدی هم گرنجور
لتیتود موفق نیست توی بازار ایران ، البته خودروی بسیار خوبیه اما به نظر من خودرویی بخرید که توی بازرا موفق باشه