سطح توقع ( نسخه شماره 2 )
سلام این بازی نیست این همون تاپیک سطح توقع بازی سازهاست اما نسخه دومشه :31:
چند وقت پیش که تازه شروع کرده بودم به کار و زیاد کردن پول یه تاپیک زدم با اسم سطح توقع بازی سازهای ایرانی
اون موقع تقریبا همه اومدن و گفتن ما زیر 1 تومن کمتر حقوق بدن جایی کار نمی کنیم یا با بعضی طراح ها و برنامه نویس های خیلی حرفه ای صحبت میکردم
مبلغ هایی میگفتن که شاید شرکت های خارجی هم نمی تونستن یه همچین پولهایی بدن
خوب الان من تقریبا آماده ام یه همچین شرکتی رو بزنم اما بازم پولم در حدی نیست که یه تیم خیلی قوی جمع کنم . نهایت میشه یه چیزی در حد شرکت های دیگه ایرانی
اگه میشد بعضی ها خیال پرداز نبودن و به حقوق ها 500 - 600 - 700 راضی بودن خیلی خوب بود
بعضی ها انقدر مبلغ های وحشتناکی می گفتن که من خودم وسوسه شدم برم کد نویسی یاد بگیرم که ماهی 1 میلیون کمتر هزینه کنیم و واسه همین هم الان تو کد نویسی
یونیتی خودمو بالا کشیدم و 1 تومن صرفه جویی کردم
الان من با اینکه خودم دارم کار میکنم اما اگه یکی بهم پیشنهاد بده با حقوق 800 حتما میرم اونجا هم فعالیت میکنم
به هرحال سطح توقع ایرانی ها خیلی زیاده. به یه طراح کاراکتر حرفه ای میگم با ماهی چقدر حاضری تو یه شرکت کار کنی ؟
میگه من ماهی کار نمی کنم میام هر کاراکتری بزنم 700 میگیرم ( خوب کدوم شرکتی تو ایران میتونه واسه شروع کار واسه هر کاراکتر 700 هزینه کنه ؟ )
سطح توقع ایرانی ها خیلی بالاست. مثلا یه شرکت میاد یه دوغ تولید میکنه توقع داره از هر دوغ 800 تومن سود کنه
واسه همین هم همیشه تو ایران تورم هست چون اینجا منطق خیلی کمه
یارو خودش هزارتا تخلف میکنه تو رانندگی اما تا یکی یه اشتباه کوچیک کنه هزارتا فحش ناجور میده بهش
درکل بازم میگم سطح توقعتون رو کمتر کنید الان حتی اداره های دولتی هم واسه شروع نهایت 500-600 میدن
اگه هرکسی به 500 راضی بود همین الان هم میشد به تیم 10 نفره دور هم جمع بشیم اما الان
تصمیم دارم 2 تا پروژه اقتصادی دیگه رو همزمان شروع کنم شاید پولم بیشتر شد که اونم حداقل 1 سال طول میکشه
البته میشه پیدا کرد کسایی رو که با این پولها یا کمتر هم بیان اما آدم حرفه ای تو ایران کمه و اونا هم با این پولها راضی نمیشن