دوستان یه لپ تاپ دل N5110 دارم 10 ماهه خریدم و 2 ماه گارانتیش مونده . باتریش کلا 4 بار استفاده شده. کلا تمیز هست . اینم مشخصات :
Cpu i5 , RAM 4 GB DDR3 , GT 525 Graphics , HDD 500 GB
به نظرتون بخوام بفروشم چقدر می ارزه ؟
Printable View
دوستان یه لپ تاپ دل N5110 دارم 10 ماهه خریدم و 2 ماه گارانتیش مونده . باتریش کلا 4 بار استفاده شده. کلا تمیز هست . اینم مشخصات :
Cpu i5 , RAM 4 GB DDR3 , GT 525 Graphics , HDD 500 GB
به نظرتون بخوام بفروشم چقدر می ارزه ؟
چرا میخوای بفروشیش؟
نوش الآن حدود 1 تومن هست ولی خیلی زیر قیمت ازت میخرن.
اگه پول لازمی بفروش وگرنه بیخیال شی بهتره
البته میگن مرز خیلی ارزون تر لپ تاپ گیر آدم میاد.خودت چند گرفتیش ؟
ضربه ای چیزی خورده یا نه؟
من تو زندگیم اولین باره دارم یه چیزیو دست دو میفروشم ! اونم صرفا به خاطر پول لازم داشتن ! هیچ ضربه ای هم نخورده . اون جایی که ازش خریده بودم رفتم 650 داد که به نظر خودم کمه .
گفتم تهران نوش الآن 990 هست. 30 % هم ازش کم کنی 660 میشه . شاید شهرستان یه مقدار گرون تر بتونی بفروشی .اینکه باتریشو 4 بار استفاده کردم و اینا رو هم هرچند راست باشه ، نگی بهتره ! چون همه موقع فروش ازین حرفا میزنن ، مال یه خانوم دکتر بوده فقط باهاش اینترنت میرفته :39: ملت ... ، این مدل گرافیکش زیاد میسوزه ، لپ تاپ شما تا حالا باز شده ؟
(قیمت گرفتم واست اینجا ، 680 نقد البته به نظر تا 700 اینا هم راه میان باهات ، با این فرضیات که لپ تاپ تا حالا باز نشده و سالم سالم هم هست ، موقع فروش دلیلت واسه فروش خیلی مهمه ، کلا فرض صحیح بر این میذارن که لپ تاپ یه مشکلی داره ! اگه خواستی میتونم اینجا واست مشتری جور کنم ولی خوب تست میکنن دیگه هزینه ارسال هم هست ،.شهرستان هم 700 اینا قیمت خوبیه :46: )
ممنون دستت درد نکنه . لپ تاپ سالمه . باز نشده اصلا . مال یه پسری بوده (خودم :31:) باهاش بیشتر فیلم نگا کرده . Call Of Duty و Battlefield هم باهاش بازی شده :31: