(( ترفنهای فروش موبایل دست دوم ))
البته دوستان خودشون حواسشون هست، کسی نمیتونه سرشون کلاه بذاره من این مطالب رو برای دوستانی که زیاد تو خرید و فروش نیستن نوشتم.
تو بازار باید گرگ باشی وگرنه میخورنت،من خودم خیلی هم گرگ نیستم ولی تو بازارم.
1- اول باید از قیمت دقیق موبایلتون(نو و دست دومش) تو بازار خبر داشته باشید.
2- یه قاب خوشکل با چندتا نرم افزار توپ رو گوشیتون نصب کنید.
3- به هیچ وجه به خریدار نگید که گوشی ماله خودتونه. (بگید مثلاً ماله داداشمه)
4- در هیچ شرائطی به فامیل گوشی نفروشید. (چون هرمشکلی پیدا کرد هی بهت زنگ میزنه )
5- همون اول کار یه بار قیمتتون رو بدین و دیگه سر حرف رو در مورد قیمتش باز نکید. (بیشتر به حاشیه بپردازید)
6- میزان اطلاعات خریدار در مورد قیمت گوشیتون رو بسنجید طوریکه متوجه نشه،اگه نمیدونست 20000 تومان گرونتر بگیداگه فهمید بگید من قیمت دقیق دستم نیست.
7- وقتی یه قیمتی رو گفتید دیگه بالا پایینش نکنید چون راه باز میشه برای چونه زدن سر قیمت.
8- بگید: همین الآن پسر خالم مشتریشه پیله کرده که بهش بفروشیمش.
9-اگه پرسید چرا میخواد بفروشش؟ دلیل فروش رو اینطور ذکر کنید:
داداشم خیلی ازش راضیه، اصلاً دیوونشه ولی چون به پولش نیاز داره میخواد بفروشش آخه بنده خدا کارش یه جا گیر کرده من خودم پول ندارم وگرنه میخریدمش.
10- لاف بزنید مثلاً بگید تو این همه مدت یه بار هنگ نکرده یا مثلاً سال 2005 بهترین گوشیه سال شناخته شده، بین گوشیهای این سری بهترین و پرفروشترین بوده ، داداشم مثل چشماش ازش محافظت میکنه و ...
11- ببینید اصلاً در مورد امکانات گوشیتون چیزی میدونه، اگه نمیدونست با آب و تاب براش توضیح بدید.
12- مواردی که اکثر مردم بهشون اهمیت میدن رو خیلی پر رنگ توضیح بدید. مثلاً :
کیفیت عکس ، امکان فیلم برداری ، کیفیت صدا ، پخش Mp3 ، کیفیت پخش فیلم، رم گوشی، نرم افزارها ، آنتندهیش عالیه و...
13- بگید: من تضمینش میکنم هر مشکلی که پیش اومد بیارش خودم برات درستش میکنم. همین دیروز رفیقم همین گوشیو 10000 تومن گرونتر قیمتی که من بهت گفتم فروختش.
14- بزنید تو سر بقیه گوشیها و مشکلات کوچیک و بزرگشونو ردیف کنید براش.
15- در آخر هم بگید داداشم شدیداً به پولش نیاز داره باید تا آخر هفته بدهیشو بده.
16- بعد از معامله تمام پول رو نقداً دریافت کنید بعد گوشی رو بدید.
17- هر وقت دیدینش در مورد گوشی باهاش حرف نزنید.
من این مراحل رو برای فروش چند تا گوش و حتی 2 تا لب تاپ انجام دادم جواب داده.
امیدوارم موفق بشید یه کم تمرین لازمه.
منبع: تجربیات خودم.
انشاءالله بعداً مراحل خرید گوشی دست دوم رو هم توضیح میدم.
دوستان اگه در ادامه مطالب من مطلبی دارن ذکر کنن، خوشحال میشم.