سلام دوستان دنبال یه نرم افزار خوب میگردم که بتونم باهاش بدون دردسر زیرنویس رو بچسبونم روش
اگه تونستین لینک دانلود هم بزارین که دیگه نوکریتون رو میکنم
Printable View
سلام دوستان دنبال یه نرم افزار خوب میگردم که بتونم باهاش بدون دردسر زیرنویس رو بچسبونم روش
اگه تونستین لینک دانلود هم بزارین که دیگه نوکریتون رو میکنم
MKVToolnix به درد این کار میخوره ...راحت میتونی زیرنویس رو به فیلم اضافه کنی..
کد:http://softabzar.com/download/MKVToolnix%205.0.1_www.softabzar.com.rar
سلام
این تاپیک رو هم ببینید,آموزشهای خوبی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MKVToolnix که دوست قبلی معرفی کردند بینهایت ساده تر و سریعتر از آموزشهای قدیمی اون تاپیک که شما گذاشتید است.نقل قول:
MKVToolnix چون از روش پیشرفته ی mux/demux استفاده میکنه در کمتر از یک دقیقه عملیات Hardsub رو انجام میده و کار باهاش هم بسیار ساده و بی نیاز از آموزشه.مزیتهای متعدد دیگری هم نسبت به روشهای قدیمی داره که وقتی باهاش کار کنین میفهمین.
فقط کافیه زیرنویس با خود فیلم یک نام داشته و کنار هم باشند....
بابا ایول دمتون گرم
بچه ها راستی راهی رو میشناسین که بشه زیرنویس فیلم هایی رو که زیرنویسشون هماهنگ نیست رو هماهنگ کرد و یه صورت هماهنگ چسبوند؟؟
آقا من بلد نیستم با این برنامه mkvtoolnix زیر نویس رو بچسبونم :31:
لطفا راهنمایی کنین
باید زیرنویس متناسب با فیلمت انتخاب بشه..مثلا فیلم 720p داری باید زیرنویس هماهنگ باهاش رو پیدا کنی...تو این سایت هر زیرنویسی پیدا میشه:نقل قول:
کد:http://alt.subscene.com
اول فیلم رو وارد نرم افزار کن و بعد زیرنویس ( میتونی فایل رو دراگ کنی داخل نرم افزار) بعدش start muxing رو بزننقل قول:
آقا من بلد نیستم با این برنامه mkvtoolnix زیر نویس رو بچسبونم
لطفا راهنمایی کنین
آقا دمت گرم خیلی مردینقل قول:
در رابطه با زیرنویس متناسب هم باید بگم زیرنویس بعضیا اصلا هماهنگشون پیدا نمیشه
خواهش میکنم... نرم افزار جهت اینکار هستش ولی مقداری زمان میبره درست کردنش:نقل قول:
محتوای مخفی: Subtitle Edit 3.0 Final
kmplayer از همشون راحت تر هست
برای هماهنگ کردن زیرنویس هم وقتی فیلم داره play میشه
alt + q رو بزنید صفحه زیرنویس میاد اونجا با دکمه ] و [ میشه هماهنگ کرد آخرش هم سیو می کنیم .