با سلام
من دنبال کارت گرافیکی هستم برای بازی مناسب باشه وحدودا120000تومن هم بیشتر قیمت نداشته باشه رم کارت گرافیک مهم نیست دوست دارم از قدرت gpuبالایی هم برخوردار باشه.در ضمن چون از پردازندهamdاستفاده میکنم اگه ati-hd radeonباشه بهتره.
Printable View
با سلام
من دنبال کارت گرافیکی هستم برای بازی مناسب باشه وحدودا120000تومن هم بیشتر قیمت نداشته باشه رم کارت گرافیک مهم نیست دوست دارم از قدرت gpuبالایی هم برخوردار باشه.در ضمن چون از پردازندهamdاستفاده میکنم اگه ati-hd radeonباشه بهتره.
ربطی به ای ام دی بودن نداره ولی چون می خواین
POWERCOLOR HD5670 1GB GDDR5=110
با سلام میخواستم ببینم کارت گرافیگ من تو چه سطحیه.فک می کردم خوبه ولی بازی ها رو روون اجرا نمیکنه.اینم مشخصاتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک شما جزو گرافیکهای قدیمی و از رده خارج هست.نقل قول:
با توجه به بازیهای امروزی ، گرافیک شما جزو گرافیکهای متوسط رو به ضعیف محسوب میشه.
سلام
من یه کارت گرافیک میخوام برای بازی حدود 400 هزار تومن هم پول دارم....میشه راهنمایی کنید مادر برد من هم گیگابایت M68MT-S2P
با کمی افزایش بودجه میتونین Sapphire 7770 1GB DDR5 رو با قیمت تقریبی 460 تهیه کنین.نقل قول:
مرسی از راهنماییتون...ببخشید قدرت این کارت گرافیک چقدره؟در چه حدیه متوسط ضعیف؟GTI IV و بازی NFS RUN و کال اف دیوتی 9 , در کل بازیهای سنگین رو بدون هیچ گیر و تیکی بصورت روان اجرا میکنه؟نقل قول:
4 گیگ رم ddr3 رو مادربردم دارم و در حال حاضر گرافیک من 5570 HD رادئون هستش.
من با این کارت ویه سی پی یو دو هسته ای تومب رایدر با تنظیمات الترا و تنظیم حالت طبیعی مو رو (tressfx) روون و عالی بازی کردم.nfs و cod هم جای خود.در کل این کارت در رزولوشن های پایین تر از مانیتورهای اچ دی فریم های بالایی میده و یه انتخاب مناسب هست... ولی قیمتش بالاست...البته جدیدا کارت 7790 هم وارد بازار شده که مقداری از 7770 قویتر هست که خوب گرونتر هم هست ( بین7770 و7850 )
این گرافیک در حد گرافیکهای متوسط محسوب میشه. و همونطور که دوستمون هم گفتن در رزولوشنهای پایین فریم خوبی میده بهتوننقل قول:
نقل قول:شما چی پیشنهاد میدین:؟من با افزایش بودجه به 500 تومان چی میتونم بخرم؟الان خودتون از چی استفاده میکنید و چطوره کاریی کارت 7770 نسبت به کارتی که استفاده میکنین؟نقل قول:
کارت گرافیک قویتر از 7770 با قیمت=
کارت گرافیک خیلی خیلی قویتر از 7770 با قیمت=