دی متئو: شانس چلسی و بایرن در فینال چمیونزلیگ برابر است
سرمربی آبی ها معتقد است تیمش می تواند در فینال آلیانس آره نا حریف باواریایی را شکست دهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- روبرتو دی متئو، سرمربی موقت چلسی معتقد است که تیمش در دیدار فینال چمپیونزلیگ شانس برابری نسبت به بایرن مونیخ دارد و می تواند به قهرمانی دست یابد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، روبرتو دی متئو سرمربی موقت چلسی که توانست روح تازه ای در تیمش بدمد ، پس از انجام آخرین بازی خود به عنوان مربی چلسی در لیگ برتر و اتمام این مسابقات ، در مصاحبه ای شرکت کرد و صحبت هایش را در خصوص تعویض زود هنگام فلورنت مالودا در پیروزی تیمش برابر بلکبرن شروع کرد و گفت :" ما او را زود از زمین خارج کردیم ، چرا که مشکل همسترینگ داشت و خواستیم به او کمک کنیم و امیدواریم که بتوانیم در روزهای آینده او را آماده کنیم."
دی متئو همچنین در خصوص مصدومیت گری کیهیل و دیوید لوئیز ، دو مدافع مرکزی و جوان تیمش گفت :" آنها روز به روز بهتر می شوند و فردا به آنها فشار وارد خواهیم کرد تا آزمایش شوند. آنها را یک هفته در تمرینات خواهیم دید تا وضعیتشان معلوم شود."
سرمربی چلسی که برای دیدن فینال جام حذفی آلمان ، به این کشور سفر کرده بود و پیروزی 5 بر 2 دورتموند برابر بایرن مونیخ را از نزدیک مشاهده کرد ، در خصوص این بازی گفت :" از دیدن بازی دروتمند خیلی هیجان زده بودم و تحت تاثیر قرار گفتم. من چند نظریه جالب بدست آوردم ، اما بایرن هم تیم خوبی است."
وی اضافه کرد :" من فکر می کنم فینال لیگ قهرمانان اروپا 50- 50 است و دو باشگاه بزرگ و دو تیم خوب در مقابل هم قرار می گیرند و اصلا مهم نیست که چند گل خوده اند. اما ما به بازیکنانمان ایمان داریم و تلاش می کنیم تا بهترین نتیجه را بدست آوریم."
دروگبا و تورس،زوج حمله چلسی درفینال لیگ قهرمانان اروپا
مربی ایتالیایی چلسی ممکن است در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا، تورس و دروگبا را درکنار هم روانه میدان نماید
سایت گل- روبرتو دی متئو، مربی ایتالیایی باشگاه چلسی ممکن است در فینال لیگ قهرمانان اروپا که شنبه شب برگزار خواهد شد، فرناندو تورس و دیدیه دروگبا را در کنار هم روانه میدان نماید. این درحالی است که او در آخرین دیدار تیمش در رقابتهای این فصل لیگ برتر، این زوج حمله را در کنار هم مورد آزمایش قرار داد.
در دو ماه اخیر و زیر نظر این مربی ایتالیایی، این دو بازیکن در کنار هم بازی نکرده بودند و اکنون مربی سابق وستهم در صحبتهایی اعلام کرده که در آستانه فینال آلیانس آرنا این دو مهاجم را در کنار هم به کار گرفته.
دی متئو در صحبتهایی به چلسی تی وی گفت:« من مسائل مختلفی را تست کردم تا ببینم که عملکرد این ترکیب ها چطور است. تصمیم گیری همیشه سخت است. چون شنبه مقابل حریف متفاوتی قرار خواهیم گرفت. من به دنبال آن بودم تا مسائل مختلفی را تست کنم.»
دو مهاجم باشگاه چلسی آماده به نظر می رسند و هردوی آنها در بازیهای مهمی برای تیمشان گلزنی کرده اند. دروگبا در نیمه نهایی اف ای کاپ برای تیمش به گل رسیده و تورس در دیدار نوکمپ دروازه بارسا را بازکرد تا آبی ها را با قاطعیت بیشتری به فینال لیگ قهرمانان اروپا برساند.
در فینال شنبه شب، دی متئو، رائول میرلس و رامیرس را در خط میانی دراختیار ندارد.
الیور کان: بایرنی ها نباید چلسی را دست کم بگیرند
آبی ها در رقابت های این فصل لیگ برتر به رتبه ششم رسیدند اما دروازه بان سابق ژرمن ها معتقد است بایرنی های از شانس بیشتری برای پیروزی در فینال آلیانس آره نا برخوردار نیستند.
سایت گل- الی کان، کاپیتان سابق بایرن مونیخ، معتقد است که باشگاه سابقش آنقدر ساده لوح نیست که چلسی، حریفش در فینال چمپیونزلیگ را یک تیم متوسط در نظر بگیرد.
آبی ها در رقابت های این فصل لیگ برتر به رتبه ششم رسیدند اما دروازه بان سابق ژرمن ها معتقد است بایرنی های از شانس بیشتری برای پیروزی در فینال آلیانس آره نا برخوردار نیستند.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" چلسی هم زخم خورده است. آنها فصل چندان خوبی نداشتند و آنها هم در آخرین حضورشان در فینال چمپیونزلیگ شکست دردناکی را متحمل شدند. شکست آنها مانند شکست ما در سال 1999 بود.
اینکه بایرنی ها فکر کنند چلسی یک تیم متوسط است، برای آنها بسیار خطرناک است. آنها نباید آنقدر احمق باشند که چلسی را دست کم بگیرند."
کان معتقد است کلید پیروزی بایرن در دیدار فینال چمپینزلیگ، پشت سر گذاشتن شکست 5-2 در فینال لیگا پوکال است.
" آنها باید کلید "دیلیت" را فشار بدهند و تنها روی دیدار پیش رو و قهرمانی در چمپیونزلیگ تمرکز کنند.
بعضی بازیکنان تاکنون در این رقابت ها به قهرمانی نرسیدند بنابراین باید فینال جام حذفی را هر چه زودتر فراموش کنند.
آنها می توانند در پایان فصل همه اتفاقات را آنالیز کنند و در مورد بحث کنند."