-
اختصاصی کردن ویندوز
سلام ، وقتی میریم کافینت یا با بعضی سیستم ها دیگه کار میکنیم ،بعضی چیزا یکم مشکل ایجاد میکنه.
مثلا کیبرد تو فارسی نوشتن و ... کار با مورورگرها و خیلی چیزهای دیگه.
دنبال راهی هستم که بشه اون ویندوزی که باهاش کار میکنیم رو خیلی سریع اختصاصی کرد .
مثلا افزونه های fire fox ، word ، کیبرد فارسی و ... و مهمتر از همه تنظیمات خاصی از ویندوز و نرم افزارها(مخصوصا مرورگرها)، فایر وال ، انتی ویروس و .. به طور خودکار نصب بشن.
در مورد نصب نرم افزارها ی کم حجمی مثل کیبرد فارسی(tray layout) میشه یکی یکی انجام داد چون چیزهای زیادی در نظر ندارم.اما در مورد تنظیمات چطور؟
آیا راهی هست که بشه همه ی این کارها رو با کمترین مرحله انجام داد،که کلی درگیر این کارهای وقتگیر و البته مهم(برای من!) نشیم؟
-
دوستان لطفا راهنمایی کنید
در مورد تنظیمات ویندوز و نرم افزارها میشه دنبال کدش تو رجیستری گشت و اونو export کرد.
در مورد نرم افزارهای دیگه هم لابد باید بشه از یه نرم افزار کمک گرفت و با اضافه کردنشون به یه آرشیو یه نرم افزار سر هم کرد و با یه منو براش رابط کاربری ساخت.
کسانی که واردن لطفا کمک کنن
ویندوز به اون عظمت رو با چند تا کلیک میشه نصب کرد ،دیگه چند تا فایل رجیستری و نرم افزار ساده که نباید سخت باشه!
-
من نتونستم منظورم رو درست برسونم یا همچین چیزی غیر ممکنه؟دوستان لطفا راهنمایی کنید