سلام من سیستمم ویروسی شده و وقتی آنتی ویروس نصب میکنم خیلی زیاد ویروس پیدا میکنم مثلا 1000 تا و نرم افزار هام به عنوان ویروس تشخیص میده هم nod و avira امتحان کردم اینجوریه و یکی از سیستم های دوستامم اینجوریه چطوری مشکلش حل کنم ویندوزم عوض کردم همینه
Printable View
سلام من سیستمم ویروسی شده و وقتی آنتی ویروس نصب میکنم خیلی زیاد ویروس پیدا میکنم مثلا 1000 تا و نرم افزار هام به عنوان ویروس تشخیص میده هم nod و avira امتحان کردم اینجوریه و یکی از سیستم های دوستامم اینجوریه چطوری مشکلش حل کنم ویندوزم عوض کردم همینه
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه امکانش هست یکی از فایلهای الوده رو زیپ کنید و بزارید اینجا تا بیشتر بررسی بشه
شما میتونید دیسک نجات کسپرسکی دانلود کنید و فایل iso رو بر روی سی دی رایت کنی و سیستم در حالت بوت از روی
سی دی بالا بیاری وسیستم اسکن کنی
لینک دانلود دیسک نجات کسپر
موفق باشیدکد:http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/kav_rescue_10.iso
با تشکر از دوست عزیز خیلی عجیبه اگه ویروس پیدا کنه 200 با هم پیدا میکنه بعد دفعه بد 400 تا پیدا میکنه و هیچ اطلاعاتی در مورد ویروس نمیده و نرم افزارام دیگه اجرا نمیشهنقل قول:
درست نشده چی کار کنم ولی با دیسک نجات torojan پیدا کرد
یکی کمکم کنه
سلام..
با دو ابزار پایین اسکن کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آویرا رو هم نصب کنید بعدش و اسکن کنید.
موفق باشید.:40:
نه درست نشد تو رو خدا یکی کمکم کنهنقل قول:
سلام..نقل قول:
نگران نباش این پست رو انجام بده و نتیجه رو بگو :
باید وضعیتت بررسی بشه دقیق.
موفق باشید.:40:
سلام احتمالا ویروسی هست که فایلهای exe رو الوده میکنه منم قبلا این ویروس رو داشتم با avast پاکش کردم اول ویندوز عوض کردم بعد هرچی گفت رو زدم پاک کردم
مخرب با چه اسمی شناخته میشه ؟نقل قول:
اگر اسم مخرب را بگید بهتره !
به نظرم باید سیستم شما به ویروس الوده شده باشه یا به احتمال خیلی کم به کرم یا تروجان