آیا لپ تاپ HP G6-1330 se به نظر دوستان لپ تاپ خوبیه ؟ برای کارهای معمولی و بازی لازمش دارم.
از جایی که میخام بخرم گارانتی مای اچ پی میده , آیا به نظر دوستان گارانتیه خوبی هست یا نه ؟
کدوم شرکت بهترین گارانتی برای HP رو ارائه میکنه ؟
Printable View
آیا لپ تاپ HP G6-1330 se به نظر دوستان لپ تاپ خوبیه ؟ برای کارهای معمولی و بازی لازمش دارم.
از جایی که میخام بخرم گارانتی مای اچ پی میده , آیا به نظر دوستان گارانتیه خوبی هست یا نه ؟
کدوم شرکت بهترین گارانتی برای HP رو ارائه میکنه ؟
سلام
کانفیگ دقیق ؟
قیمت ؟
بازی در چه حد میکنی ؟
فکر میکنم گرافیکش 6490 باشه ، و زیاد برای کسی که میخواد بازی های سنگین انجام بده مناسب نیست .
گارانتیش خوبه .
موفق باشید.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
کانفیگ :
i5-2450 2.5GH - 6G DDR3 - HDD 640 - 15.6 LED - WEB - BT - HDMI - Wifi
VGA : AMD Radeon HD 7450M - 1G DDR3 UP TO 2714MB
قیمت : 1460000
برای بازیهایی مثل Call of dutty
پس گارانتی مای اچ پی رو تایید می کنید دیگه.
این که عالیه قیمتش که...به من گفتن 16000000 هستش یه چیز عالی....با این میشه فیفا 12 بازی کرد راحت بدون لگ؟
انگار این کانفیگ تازه وارد ایران شده ، قبلا گرافیکش 6490 بود ولی الان 7450 شده !!!نقل قول:
کانفیگ :
i5-2450 2.5GH - 6G DDR3 - HDD 640 - 15.6 LED - WEB - BT - HDMI - Wifi
VGA : AMD Radeon HD 7450M - 1G DDR3 UP TO 2714MB
بنچمارک گرافیک ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من این مدل رو تو سایت های خارجی با این کانفیگ پیدا کردم که گرافیکش رو اینطوری زده :
AMD Radeon HD 6480G + 7450M Dual GPU (1 GB DDR3 dedicated)
اینم عملکرد 7450 :نقل قول:
برای بازیهایی مثل Call of dutty
البته گرافیک اینتل 3000 این بازی هارو اجزا میکنه ، دیگه چه برسه به اون گرافیک ها .
بله گارانتیه معتبریه و ما بدی ازش نشنیدیم .نقل قول:
پس گارانتی مای اچ پی رو تایید می کنید دیگه.
به نظر من 1460 هم نمیارزه ، بهتره با این پول 4530 رو بخرید ، که هم امتحانشو پس داده و هم کیفیت بدنه و قطعات خوبی داره ، زیباتر هم هست ، کیبورد بهتری داره و اینکه سریه جدیدش USB 3 داره ، و . . . .نقل قول:
این که عالیه قیمتش که...به من گفتن 16000000 هستش یه چیز عالی....با این میشه فیفا 12 بازی کرد راحت بدون لگ؟
موفق باشید.