وقتی که روشن میکنم لپ تاپو 1صفحه سیاه میاد 1دقیقه بعد فن لپ تاپ با سرعت بالا شروع میکنه کار کردن و همینجوری میمونه تا دستی خاموش نکنم وضع همینه!یا وقتی standby میکنم صفحه سیاه میمونه و ویندوز بالا نمیاد !
کسی به همچین مشکلی بر خورده راهی دارین؟
Printable View
وقتی که روشن میکنم لپ تاپو 1صفحه سیاه میاد 1دقیقه بعد فن لپ تاپ با سرعت بالا شروع میکنه کار کردن و همینجوری میمونه تا دستی خاموش نکنم وضع همینه!یا وقتی standby میکنم صفحه سیاه میمونه و ویندوز بالا نمیاد !
کسی به همچین مشکلی بر خورده راهی دارین؟
از طریق safe mode وارد ویندوز شید و درایور کارت گرافیک خود را حذف کنید و ریستارت کنید.
....
آیا در حین کارکردن لپ تاپتون داغ هم می کرد ؟
نقل قول:
نه داغ نمیکرد ولی این سرعت بالای فن فقط وقتیکه دارم بازی میکنم باید باشه!
وقتی که بعد از چند بار دستی خاموش کردن ویندوز بالا اومد دیگه همه چی نرمال کار میکنه و سرعت فن نرماله!
میشه راجه به حذف درایور کارت کرافیک بیشتر توضیح بدین؟کلا حذف کنم یا اگه آپدیتش کنم با نسخه جدید تر کافیه؟
راستی من این نرم افزارو دارم که آپدیت کاملی از درایورام دارdriver genius professional edition
این نرم افزار این امکانو داره که بتونم حرکتی باهاش بزنم ؟
از device manager در properties my computer می تونید درایور گرافیک رو uninstall konid
یا همون راهی که خودتون می گید رو اول تست کنید
نقل قول:
خوب بعد از اینکه حذف کردم چی!؟؟؟؟
بعد بصورت نرمال وارد ویندوز شید و بعد آخرین نسخه درایور رو از سایت بگیرید و نصب کنید
من همین مشکل را با یک کامپیوتر قبلا داشتم
دلیل آن هم فشار زیادی به کامپیوتر بود
سعی کن دمای آن جا را نرمال کنی
فکر کنم این مشکل سخت افزاری باشه
نقل قول:
من این روندو انجام دادم ولی تغییری نکرد!هنوز مشکل داره!
امکانش هست که مشکل سخت افزاری باشه؟اگه آره مربوط به کدوم قسمت میشه؟
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
نقل قول:
شما برای حلش چیکار کردین مشکل سخت افزاری مربوط به کدوم قست بود؟!منظور از فشار زیاد بازی کردن هم میشه؟
برای دبدن دمای سخت افزار این برنامه مناسبیه:Speccy