Game of Thrones

Game of Thrones

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
  • 26-04-2012, 16:37
    vahidgame
    تریلر بازی رو قبلا دیده بودم و از همون موقع با اون تریلر اصلا امیدی بهش نداشتم
    یکمی بعید می دونم یه نقش آفرینی موفق رو ببینیم و احتمالا فقط اسم یه سریال موفق رو به یدک می کشه
    یه چیزی هم که خیلی توی ذوق می زنه و از ویدئو ها و عکس ها مشخصه گرافیک بازیه که کیفیت زیاد خوبی نداره
    تاریخ انتشار بازی هم که همزمان با دیابلو 3 هستش هم بیشتر شبیه یه طنز می مونه : دی
  • 26-04-2012, 17:35
    hosseincode2008
    آخه يكي نيست بگه بريد بابا همون شبيه ساز دوچرخه سواريتون رو بسازيد آخه شما رو چه به RPG!
  • 28-04-2012, 19:15
    CATALONIA
    وحید و حسین حرف هر دو تاتون درسته .. قبول دارم .. دیگه با این همه بازی RPG درجه یک که امسال میاد شاید این بازی همون طنزی باشه که وحید میگه ..
    ولی یه نکته که هست اینه که بازی هایی که از روی سریال ساخته می شوند برای کسانی که سریال رو دیده باشن ( بعضی هاشون ! ) هر چی هم باشن قابل تحمل هستن ..
    یه مثال بزنم .. بازی Prison Break: The Conspiracy که از گیم اسپات حتی نمره افتضاح 2.5 رو گرفت ..
    ولی من خودم که عاشق سریالش بودم ، با این وجود که بازی هیچ چیز خاصی نداشت ( نه گرافیک و نه گیم پلی و ... ) باز از بازی لذت بردم ( البته شاید این مشکل من باشه که از بازی لذت بردم :31: )
    ولی به نظر من اگه یه نفر یک سریال یا حتی فیلم رو دوست داشته باشه و ازش لذت ببره ، اگه یکم سطح توقعش رو پایین بیاره و شاید یکم به نمرات بی توجه باشه و سعی کنه فقط از بازی و دیدن دوباره ی صحنه هایی که در سریال بوده این بار در نقش یکی از عوامل لذت ببره شاید بتونه بازی رو تحمل کنه و لذت کافی رو از بازی ببره ..
    به همین منظور از این بازی نباید انتظار دیابلو یا مس افکت رو در سبک RPG داشته باشیم ، باید سطح توقعمون رو یکم ( شایدم خیلی ! ) پایین بیاریم و سعی کنیم از بازی فقط لذت ببریم
    البته الان هنوز هم خیلی آینده مشخص نیست و شایدم بازی بتونه منتقدان رو راضی کنه ...
  • 28-04-2012, 19:33
    EngineeR EhsaN
    اصلا امیدی بهش نیست همون فیلمشو ببییم کافیه :31:
  • 28-04-2012, 20:47
    mjorh
    باو این Walking Dead خیلی خوب ازاب دراومد ....فک کنم بازی از رو سریال خوب درمیاد !:31: شاید اینم خوب دراد ! (چقد خوب گفتم !)
  • 15-05-2012, 22:23
    hosseincode2008
    GameInformer به بازي 6 داد!
    IGN هم 4 داده بود...
  • 16-05-2012, 22:48
    hosseincode2008
    خب بازي براي PC اومده و كرك هم شده، حجمش هم 3.7 GB هست. تاپيك بره اونطرف!
    &
    CheatCC - 1.9 out of 5
    OXM - 7 out of 10
    Joystiq - 2.5 out of 5
    RPGFan - 75 out of 100
  • 17-05-2012, 22:01
    Gregar
    من عاشق این سریالم . ولی فکر نکنم بتونم با وجود چیزی مثل skyrim اینو بازی کنم .

راستی کسی تا حالا دقت کرده چقدر داستان skyrim به این سریال شبیهه ؟

شباهت هفت اقلیم به سرزمین تامریل
    شباهت stormclock ها به استارکها و شباهت شهر windhelm به winterfell
    شباهت لنیسترها به ایمپریالها
    ظهور دوباره اژدهاها سال ها پس از نابودی شون
    دعوا بر سر تخت و تاج بین شاه شمال و خانواده پادشاهی
    وجود یک dragonborn در هر دو داستان
    دعوا بر سر پرستش خدایان قدیم و جدید
  • 03-06-2012, 16:28
    hosseincode2008
    بازي حجمش كم بود همينطوري دانلودش كردم و بايد بگم به طرز عجيبي از بازي خوشم اومده! شايد به خاطر گيم پليش باشه كه شبيه Dragon Ageـه! تو اين يك ساعتي كه بازي كردم شديدا رفتم تو حس و حال اون زمان. داستانش هم كه همه گفتن خوبه پس براي كسايي مثل من ميشه گفت ارزش وقت گذاشتن داره.
    كلا به اين استوديو و بازي RPG بعديش كه Of Orcs and Men باشه اميدوار شدم.
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 1 از 2 12 آخرآخر