نمایشگاه کتاب و برنامه نویسی
سلام به همه دوستان عزيز
همونطور که ميدونيد نمايشگاه کتاب نزديک شده و مطمئنا بعضي از شما هم مثه بنده سري به نمايشگاه خواهيد زد.
يکي از مشکلات خيلي از کسائيکه ميرن نمايشگاه اينه که از قبل تصميم خاصي براي خريد ندارن و غالبا ميرن تا ببينن اگر چيزي چشمشون رو گرفت و يا جايي تخفيف بالايي وجود داشت خريد کنن. فارغ از اينکه چقد اين مساله صحيحه، خاستم يه محلي ايجاد کنم که حداقل امسال رو با شناخت بهتري از کتاب هائي که احتمالا ميخواهيم بخريم به نمايشگاه بريم.
جمله معروف "بجاي خريد چند کتاب، کتابهاي گاج را چند بار بخوانيد" رو حتما شنيديد. بنظر من اين يه حرف جالب در مورد هر کتاب خوب و مفيديه. متاسفانه هر کدوم از ما تو هر موضوعي چند تا کتاب داريم ( يا خونديم ) به خيال اينکه مطالب را بيشتر و بهتر بياموزيم در حاليکه فکر ميکنم اگر يه کتاب کامل و خوب تو اون موضوع رو چند بار بخونيم نتيجه بهتري خواهيم گرفت ( البته کتاب کامل که کم پيدا ميشه ولي منظورم نسبت به کتاب هاي ديگه تو اون موضوعه مثلا تو گرامر زبان انگليسي کتاب جناب مديري يک کتاب کامل و مرجع حساب ميشه )
يکي از بهترين راه هاي انتخاب کتاب مشاوره گرفتن از کسائيه که اون کتاب رو خوندن. حتما همه ما کتاب هائي رو خونديم که ديگران هنوز اون رو مطالعه نکردن و قصد خريد يا خوندنش رو دارن.
خيلي خوبه که اينجا رو بعنوان محلي براي تبادل نظر در مورد خريد کتاب تو موضوعات کامپيوتري خصوصا برنامه نويسي قرار بديم.
اول خودم شروع ميکنم. من ميخوام کتابهاي جديد و به زبون فارسي در مورد vb.net ، C#.net، sql server و asp.net بخرم. خوشحال ميشم دوستان پيشنهاداتشون رو ارائه بدن تا پول و وقت محدودم رو صرف کتاب هاي غير مفيد نکنم.
پ.ن1: دوستان توجه کنند که اينجا فقط کتابهاي مفيد تو زمينه مورد درخواست شما معرفي ميشه و اينکه ميخواهيد فايل pdf اش رو گير بياريد يا بخريدش با خود شماست.
پ.ن2: اگر آقا پيمان اجازه بدن دوستان موارد ديگه مربوط به نمايشگاه رو هم اينجا بيان کنن مثلا نحوه و زمان ثبت نام براي دريافت تخفيف دانشجويي و ... ( البته لطفا به اين واسطه تاپيک رو انتقال نديد. اگر امکانش نيست اين موارد ذکر نخواهد شد )