سلام . میخواستم یه مانیتور LED بخرم برای کامپیوتر با این مشخصات .شما چی یشنهاد میکنید
1- صفحه عریض 16:9
2- وردی دیجیتال DVI و پورت HDMI
3- FULL HD
هر مدلی که میدونید ( سامسونگ - ال جی - ایسوس و ... ) رو معرفی کنید خواهشا با قیمت.
زیر 350 تومن
Printable View
سلام . میخواستم یه مانیتور LED بخرم برای کامپیوتر با این مشخصات .شما چی یشنهاد میکنید
1- صفحه عریض 16:9
2- وردی دیجیتال DVI و پورت HDMI
3- FULL HD
هر مدلی که میدونید ( سامسونگ - ال جی - ایسوس و ... ) رو معرفی کنید خواهشا با قیمت.
زیر 350 تومن
کسی نظری نداره؟
من 23 صنام گرفتم . ولی فقط لپتاپ بهش وصل میکنم و استفاده میکنم. مصرف برقشم 30 واته( LED هست).
لطفا مدل رو ذکر کنید . و اینکه چند وقته استفاده میکنین؟
SLE23HD01MD . حدود 3 روزه گرفتم. برای اطلاع میتونی به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی. سوالی هم بود در خدمتم.نقل قول:
SAMSUNG BX2280 PLUS
FULL HD 1080P
LED
2MS
2HDMI - 1 VGA
16:9
شاهکار
قیمت حدود 300
روش یه کابل DVI به HDMI هم داره
خودم دارمش بی نظیره
نه تو گیم کم میاره نه تو فیلم
امکاناتی مثل MAGIC COLOR داره که تمام مانیتور های هم سبکش رو کیفیت رنگ میخوره
مانیتور E2260V LG حدود 300 تومنه و این چیزایی که میخوای رو داره و کنتراستش هم بالاست و ظاهری زیبا و باریک داره .نقل قول:
لینک مشخصاتش توی سایت مادیران هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم اگه کسی تجربه شخصی داره بگه . ولی ممنوننقل قول:
یه سوال مدل سامسونگ bx2280plus نسبت کنتراست تو سایتش نوشته 1به هزار ولی مدل های ال جی همگی یا ا به 5 میلیون بود یا 10 میلیون این همه تفاوت از چیه ؟ آیا فرق زیادی توی نمایش تصاویر داره یا اینم برا تبلیغه که ال جی اینکارو کرده .
1000 کنتراست استاتیکش هست و میلیون کنتراست dynamic هست . معمولا هم میگن چشم انسان تا 1000 تشخیص میدهنقل قول: