مشاوره برای خرید پردازشگر
سلام. من می خوام یه سیستم قوی برای بازی ببندم که خیلی راحت بازی های خیلی سنگین با حداکثر تنظیمات گرافیکی رو حداقل 3 سال آینده اجرا کنه.
مانتیور مورد نظرم SAMSUNG-27-S27A750D-3D هست. نمی دونم برای مانیتورهای سه بعدی باید قدرت پردازش سیستم قوی تر باشه یا همین که کارت گرافیک به قدر کافی قوی باشه ، کافیه؟
فعلاً موندم cpu اینتل بگیرم یا amd
انتخاب cpu به انتخاب مادربورد هم ربط داره و به نظر میاد بهترین مادربوردها برای cpu اینتل طراحی شده. منظورم مادربورد های بر پایه سوکت LGA 2011 هست.
از طرف دیگه می بینم یه جا نوشته سیستم برای بازی بیشتر از 4 هسته نمی خواد و ... بعد یه جا نوشته cpu هشت هسته ای amd یه کاری کردن که از قدرت همه هسته ها برای بازی میشه استفاده کرد.
باز یه جا می بینم amd هشت هسته ای رو با cpu های اینتل که در زمان شاه ساخته شده مقایسه می کنن و بعد با خودم می گم یعنی amd اینقدر ضعیفه که هیچ کدوم از cpu هاش با i7 اینتل مقایسه نمیشه؟
راستی اینو هم بگم که من به قدرت اورکلاک هیچ کاری ندارم چون معتقدم اورکلاک عمر سیستم رو پایین میاره ، کیفیت قطعه اورکلاک شده کاهش پیدا میکنه و آدم مجبور میشه دنبال خنک کننده های قوی تر باشه.
چند تا تایپیک توی انجمن های دیگه خوندم ولی متاسفانه همشون افتاده بودن به جون هم. حتی توی یه تایپیکی مدیر انجمنشون هم افتاده بود رو خط کل کل و بحث به حلال و حروم خوری هم کشیده شده بود!:18:
برای همین به نتیجه ای نرسیدم.