سلام , من یه مودم TP-LINK W54KIT خریدم امّا نمیتونم باهاش به اینترنت وصل شم ( برای نصب از روی دفترچش پیش رفتم)
چراغ اینترنتشم خاموشه!!!! مشکل از کجاست!؟؟!
لطفا کمکم کنید
خیلی ممنون
Printable View
سلام , من یه مودم TP-LINK W54KIT خریدم امّا نمیتونم باهاش به اینترنت وصل شم ( برای نصب از روی دفترچش پیش رفتم)
چراغ اینترنتشم خاموشه!!!! مشکل از کجاست!؟؟!
لطفا کمکم کنید
خیلی ممنون
چی شد :2:
پس یعنی کسی نیست به من کمک کنه!!!!!!!..............:41:
ابتدا این جا رو نگاه کنید بعد تاپیک بزنید:
شما خطتون از طرق مخابرات رانژه شده؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293311
روی اکثر مودم ها یک چراغ هست که نشون می ده مودم روشنه (برق مودم)
یک چراغ مشخص می کنه که کابل لن به سیستم و مودم به درستی متصل شده
و یک چراغ هم هست که مربوط به رانژه شدنه خطه و هر وقت صورت گرفت همواره روشن هست .
این چراغ هر وقت روشن شد و ثابت موند وقتشه با ای اس پی تون تماس بگیرید و یوزر نیم و پسورد و دیگر تنظیمات مودم رو ازشون بخواید تا تنظیمات رو ست کنید و وصل شید.
یوزر نیم و پسوردو گرفتم بعد سی دی مودمو گذاشتم کشورو ایــران انتخاب کردم بعد بقیه خودش تنظیم شد (ISP :Pars-online ; connection type : Bridge ; VPI : 0 ; VCI :35 ) وبعدم بقیه چیزااگرم بجای Bridge , PPPoE راهم انتخاب کنم ارور میده در آخرم وقتی یه connection میسازی ارور میده و وصل نمیشهنقل قول:
لطفا کمکم کنید.:19:.......... مشکل از کجاست!!؟!:41:
شما به پشتیبانی سرویس دهنده ای که سرویس رو ازش خریدی زنگ بزن، ممکنه که MAC ADDRESS رو LOCK کرده باشند، بهشون بگو مودم نو خریدی و ازشون راهنمایی بخواه.
اگه مشکل بازم حل نشد، پیغام خطایی که در حالت Bridge میگیری رو از رو سیستم و یا پیغام خطایی رو که در حالت PPPoE میگیری از داخل مودم بنویس اینجا.
وقتی وارد صفحه ی 192.168.1.3 میشم اگه PPPoE را انتخاب کنم وقتی میخوام به انترنت وصل شم میگه:نقل قول:
Error 651: the modem(or other connecting device ) has reported an error
اگم Bridge را انتخاب کنم به انترنت وصل شم میگه:
Error 691: The remote connection was denied because the user name and password combination you provided is not recognized. or the selected authentication protocol is not permitted on the remote access server :11: