سلام دوستان این بازی جدید من است که البته خیلی کار داره تا اونی بشه که دلم میخواد ولی تصمیم گرفتم تا اینجای کارم یه دمو ازش بگیرم و برای دانلود قرار بدم توضیحات کامل هم در سایتم هست !
[HTML]www.lostball.orq.ir[/HTML]
لطفا نظر هم بدید ! با تشکر !:40:
Printable View
سلام دوستان این بازی جدید من است که البته خیلی کار داره تا اونی بشه که دلم میخواد ولی تصمیم گرفتم تا اینجای کارم یه دمو ازش بگیرم و برای دانلود قرار بدم توضیحات کامل هم در سایتم هست !
[HTML]www.lostball.orq.ir[/HTML]
لطفا نظر هم بدید ! با تشکر !:40:
بازیت باحال بود.
هیجان داشت.
یه سری مشکل کوچولو داشت اونا رو هم حل کنی خوب میشه.:46:
خوب بود
داری کم کم بازی های بهتری ارائه میدی
فقط فک کنم لود شدنش مشکل داره تو مال من لود نمیکرد!
سلام ,
خوب بود افرین , سرعت ساختت خیلی زیاده یکم استراحت کن سقوط نکنی.:31:
به نظرم کم کم بیخیال گیم میکر شو.
وقتی بهش عادت کنی دیگه نمیتونی بیخیالش شی.
برو دنبال انجینای قوی تر و بازیای 3D.:46:
واقعیتش خود من شخصا زیاد بازی های 3 بعدی رو دوست ندارم و عاشق بازی های دو بعدی ام همیشه هم بازی های 3 بعدی معروف نمیشن بعضی مواقع هم بازی های دو بعدی معروف میشن مثل سوپر ماریو و ...
از نظراتتونم خیییییییییییییییییییییلی ممنوم
سوپر ماریو واسه قرن قبلی بود!!!:31:
الان قرن 21 امه! دیگه کسی زیاد بازی 2 بعدی بازی نمیکنه.:46:
سال 2007 که غول هایی مثل Modern warfare 1 , Timeshift ,Crysis,metal gear solid 4 و غیره ساخته شدن این وسط سوپر ماریو بهترین بازی سال شناخته شد :18:نقل قول:
سوپر ماریو واسه قرن قبلی بود!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان قرن 21 امه! دیگه کسی زیاد بازی 2 بعدی بازی نمیکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بگو مال قرن قبلیه,یکم اطلاعاتت رو هم زیادتر کن.
آقای سازنده,4 تا عکس همیشه از بازیت آپ کن اینجوری خیلیا دانلود نمیکنن.
توضیح هم که ماشالله هیچی دیگه!!!
آقا بازی رو دانلود کردم,رک میخوام بهت همه حرفم رو بزنم:
بازی اصلاً هیجان نداشت,2 مدل دشمن خیلی کمه,3 تا مرحله ساختی باید توش 20 نوع دشمن دیده بشه حداقل,مدل انفجاری اسیدی و غیره,موزیکت که یه بار پخش میشد بعد خفه میشد تا بری مرحله بعد یا R بزنی.
چون دمو بود نمیخوام بگم بازی سازی بلد نیستی ولی این رو بدون که اگر بخواد بازی نهاییت همین باشه مفت نمی ارزه.
توش یه جاهایی تیغ بذار که میره تو میاد بیرون,دشمنی بذار که دنبالت میکنه باید بپری بری بالای سکو نتونه بیاد,قابلیت حرکت سریع بذار,پرشش نسبت به سرعت حرکتش خیلی زیاده,یکیش رو باید تغییر بدی یا پرش یا سرعت,قابلیت پریدن به دلخواه با ماکزیمم بذار یعنی بالا رو هر چی بیشتر نگه داری زیادتر میره بالا ولی یه حداکثری داره,مانع های متحرک بذار,افکت صوتی که هیچی ,حتماً افکت ها رو هم مثل آهنگا دانلود کردی آخرش میخوای اسم خودتو بزنی Sound designer ,این کار رو نکن,بنویس سازنده : اسم خودت
دیگه موسیقی و ایده و غیره اینا رو نزنی بهتره چون این موزیک ها رو تو حداقل 10 تا بازی دیگه شنیده بودم.
اتفاقات ناگهانی بذار برای بازی مثلاً داری میری یهو یه شهاب سنگ میخوره همه چیز جلوت رو داغون میکنه باید یه راه دیگه بری.
ایراداتی مثل گیر کردن هم درست کنی خیلی بهتر میشه.
خیلی مسائل دیگه هست که رعایت نکردی,نبود بک گراند حس خوبی داده بود چون به بازی میومد ولی بخوای به بازی شاخ و برگ بدی بهترش کنی نیاز داری یه بک گراند خفن بندازی.
فقط با یه چیزیش حال کردم اونم این بود که هم سیو گذاشته بودی همLevel Reset چون یجا رو هوا s زدم هی میوفتاد :31:از R استفاده کردم خیلی هم حال داد.
ولی یک باگ هم داشت اونم این بود که R میزنی تعداد سکه ها همون میمونه,اینجوری تا یک تریلیارد هم میشه رفت :31:هر چند در بازی های خیلی بزرگ هم از این چیزا دیدم که به خاطر بی دقتی بوده,بعضی هاش هم عمدی,اگر عمدی بوده که هیچی ولی اگر نه درستش کن.
این جوری که شما حرف زدی دگ بازی سازی رو گذاشت کنار فک کنم!:27:
تو پست قبلیم هم قرن پیش رو که شوخی کردم.(از اون 5 تا علامت تعجب باید میفهمیدی:13:)
ولی خودتون دارید میگید سال 2007 الان 2012 هس. تو این 5 سال تغییرات زیادی صورت گرفته.
حرف آخر : اصلا اطلاعات شما زیاد شما ته بازی سازی شما ..... منم اطلاعاتم کم منم هیچی بلد نیستم.
واقعا یه فکری به حال اخلاقتون بکنید چون اکثر بچه های انجمن با شما حداقل یه بار دعوا کردن.:13:
دگ نمیخوام چیزی بگم. چون دوس ندارم این تاپیک بره تو trash.