سلام دوستان
کسی بوشهر رفته و اطلاعاتی از مراکز خرید انجا وهمچنین گناوه ودیلم داره
باتشکر
Printable View
سلام دوستان
کسی بوشهر رفته و اطلاعاتی از مراکز خرید انجا وهمچنین گناوه ودیلم داره
باتشکر
چه تاپیک با مزه ای !!
من دانشجو بو شهر بودم و خیلی گناوه و دیلم رفتم
شما به دنبال چه جور اطلاعاتی هستید یکم واضح تر میپرسیدید سوالتون رو
ولی در کل در مورد دیلم و گناوه باید به عرض برسونم که این دو شهر فقط اسمی بزرگ کردند و سر زبونها انداختن و اگر کسی برای اولین بار پا به این دو شهر بندری بگذاره متعجب میشه
بازارهای شلوغ و جنسهای چینی و بی کیفیت این چیزی بود که راجع به بازارش میتونم بگم ( البته خبری هم از قیمت های پایین نیست )!
خوب واسه خرید بهترین جا کجاست تو استان بوشهر؟ که جنساش ارزون و خوب باشه؟نقل قول:
راستی بازار دست دوی های گناوه هنوز روبراهه؟
اگه اهلش هستی بوشهر و بندر ریگ و گناوه مرکز واردات قاچاق انواع موتور سیکلت سنگینه....من جات بودم میگرفتم میاوردم تهران به اختلااف 2-3 میلیون گرونتر میفروختم!
اما توضیحات دوستمون رو تایید میکنم....همش پینی و بی کیفیته یه چیز تو مایه ها ته لنجی های آبادان....چیزا خوردنی خوب توش گیر میاد انواع شکلات و روغن زیتون و وسایل برقی اما حواست به تاریخ انقضا شون حتما باشه....
ما که خوزستان زندگی میکنیم زیاد رفتیم گناوه دیلم اکثر جنسا چینی و بی کیفیتن ولی خوب تی وی با قیمت خوب میشه گیر آورد ولی چون بدون گارانتی هستند باید مواظب باشی دسته دوم هم زیاده اونجا از یخچال گرفته تا لباسشویی و....قیمتاشون هم نزدیک عید سر به فلک میکشه
چه کاریه یراذر خوب برو یه س بانه تازه از جاده مریوان هم برو که هم صفا هم مروه!!!!نقل قول:
شیراز به مراتب بهتر و ارزونتر از بوشهر هست. اما تو گناوه بگردی چیزهای خوب هم می تونی پیدا کنی...
عید دو سال پیش رفتم گناوه، هم میشد اونجا اجناس ارزون گیر آوورد و هم با کیفیت فقط اگر وارد نبودی اجناس بی کیفیت و با قیمت های نجومی بهت می انداختن. اجناس الکترونیکش اکثرا بی کیفیت بودن. قیمت نوشیدنی ها و اجناس آرایشی و بهداشتی مخصوصا شامپو و صابونش ارزونتر بود. در کل نسبت به کیش اجناسش ارزونتر و نسبت به بانه و قشم گرونتر هستش. به طور کلی توصیه می کنم یه سفر برید. دیدن اونجا خالی از لطف نیست
من خودم بوشهریم
بوشهر همه جنس هاش گرونه و زیاد متنوع هم نیست! شیراز خیلی بهترشه :46:
ولی گناوه جنس هاش واقعا ارزون و خوبه :10:
ما ایرانی ها هر سال 2 بار { کفش.لباس.شلوار و...} رو دم عید و اول مدرسه ها عوض می کنیم. دیگه جنس خوب چه معنی میده با این اقتصاد کشورمون!
گناوه درسته اسم در کرده ولی پر از جنس های تقلبی هست.
اجناس آرایش اش خوبه اونم باید بلد باشی اصل رو از تقلب تشخیص بدی.لوازم اشپزخونه اش هم بدک نیست.