چرا ویندوز ایکس پی گزینه repair ندارد ؟؟؟
با سلام به همگی دوستان . قبلا وقتی ا زسی دی ویندوز سرویس پک 1 یا 2 استفاده میکردم همیشه وقتی ویندوز از نظر بوت شدن و بالا اومدن و .. سالم بود و فقط یه سری مشکل کوچیک داشت که میشد با ریپیر حل کرد میتونستم زا گزینه ریپیر ویندوز استفاده کنم اما یه مدته هر وقت با سی دی ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 بوت میشم و میخوام ویندوز رو ریپیر کنم گزینه ریپیر مثل سابق وجود نداره . نه حالت ریپیر کنسول رو داره نه حالت ریپیر ویندوز . فکر میکردم مشکل فقط به خاطر سرویس پک جدیده اما درگه با سرویس پک های قدیمی هم این گزینه رو نمیبینم . تو شرکتی کا رمیکنم که 500 تا سیستم داره و اگر بخوام واسه هرمشکل کوچیکی که با ریپیر حل میشه یه ویندوز نصب کنم کلی مشکل پیش میاد . دوستان اگر مطلبی در این زمینه میدونن لطفا راهنمائیم کنن
سوال دومم هم اینه که ویندوز سون چیزی شبیه ویندوز ایکس پی برای ریپیر دااره؟؟تو گزینه های ریپیرش چیزی شبیه ویندوز ریپیر نداره اما وقتی تو مقاله های ماکروسافت سرچ کردم یه عکس از صفحه ریپیر ویندوز سون گذاشته بود که گزینه اخرش دقیقا نوشته بود ویندوز ریپیر . جالب اینجاست که من همه ورژنهای سون رو امتحان کردم اما این گزینه رو اصلا ندیدم . نظر شما چیه؟؟