برّرسی لپ تاپ U36jc و داغ بودن اون
سلام دوستان
تقریباً 2 یا 3 اسفند بود که با شنیدن خبر گرون شدن احتمالی محصولات الکترونیک، بالاخص لپ تاپ رفتم برای خرید.
یه لپ تاپ سبک می خواستم که کوچیک هم باشه و شارژ خوبی نگه داره.
لازم به ذکره که قبلش n23sl داشتم. ولی به دلیل سنگین بودن و شارژ کمش خواستم یکی دیگه بخرم.
با توجّه به کیفیّت ایسوس و گارانتی مناسبش، رفتم سراغ این برند. البته اپل هم تو ذهنم بود. ولی با توجّه به قیمت تقریباً دو برابریش به نسبت ایسوس و مشخّصات پایینش، فعلاً بی خیالش شدم.
همچنین سونی. لکن به دلیل اینکه شنیدم نون اسمشو از مردم می گیره نرفتم سراغش.
بعد از تحقیقاتم متوجّه شدم سری U36 از لپ تاپ های ایسوس وزن کم و باطری 8 سلولی خوبی داره. رفتم که U36sd که i7 هست و سی پی یوی سندی بریج و یو اس بی 3 داره بخرم. ولی تو بازار نبود.
به این دلیل، رفتم سراغ U36jc که قیمت پایین تری داشت. ولی i5 بود و سندی بریج هم نیست.
این لپ تاپو از پاساژ پارسیان قیمت کردم 1160 ولی پول نداشتم که همون موقع بخرم. رفتم یکم تحقیق کنم و پولمو نقد کنم.
فرداش رفتم بخرم، با اینکه خرید قبلش بود 50 تومن گذاشته بود روش. چرا؟ چون شرکت توزیع کننده، لپ تاپ های دیگه رو 50 تومن گرون کرده بود و این مدل هم تو بازار کم پیدا می شد. مغازه های دیگه هم از 1210 تومن، پنجاه شصت تومن بالاتر می دادند.
فکر کردم بزارم بعد عید. ولی از هر کی پرسیدم گفتند این ور عید بخر ارزونتره. همچنین مجبور شدم با توجّه به اینکه آخرینش بود اونی که تو ویترین داشتو بخرم.
حالا می خام بررسیشو بزارم. نقاط ضعفشو اوّل می گم تا در صورتی که قصد خریدشو دارید با دید باز خرید کنید:
1. داغ بودن لپ تاپ (مخصوصاً سمت راست و پایین صفحه ی کیبورد (پایین کلیدهای جهتی (ارو کی))
به قدری داغه که دستمو موقع تایپ کردن می سوزونه. اصلاً نمی تونم بیشتر از 2 دقیقه رو پام بزارم. چون پام می سوزه.
باید از موس استفاده کنم که دماش اذیت نکنه. پس تو سفر که از موس استفاده کردن سخته کارایی لپ تاپو میاره پایین. حالا مشکل تاچ پدو با موس حل کردم، مشکل داغ شدن دستم هنگام تایپ و مشکل سوختن پام هنگام قرار دادن لپ تاپ رو پامو چطور حل کنم؟
(اگه یه بار دیگه برم خرید، لپ تاپ سبک و با باطری خوب می خرم ولی اینو نمی خرم.)
2. نداشتن اوپتیکال درایو که مخصوصاً موقع نصب ویندوز که مجبور شد اکسترنال استفاده کنه خیلی تو ذوقم خورد؛
3. زاویه ی دید افقیش خوبه ولی زاویه ی دید عمودیش خوب نیست و اگه ارتفاع سرتون یکم تغییر کنه باید مانیتورو دوباره تنظیم کنید تا تاریش برطرف شه؛
4. کیفیت تصویرش به نسبت اپل و تبلت های سامسونگ پایین تره؛
5. تو بعضی لپ تاپا مثل N43SL این امکان وجود داره که در صورتی که موس با یو اس بی، به لپ تاپ وصل شد، خود بخود تاچ پد از کار بیفته که موقع تایپ اشتباهاً اگه دستتون به تاچ پد خورد مکان نما رو جابجا نکنه. ولی این مدل فاقد این قابلیته.
مزایاش:
1. وزنش کمه (تو سایتش نوشته یک کیلو و ششصد گرم با باطری 8 سلولی) و راضی کنندست؛
2. کوچیک بودن صفحه نمایشش (13 اینچ) که کمک می کنه به حمل راحت ترش. علی رغم این، اندازش تو وب گردی کم نمی آره؛
3. باطری خوبش که 5 الی پنج و نیم ساعت بار می ده؛
4. کیبورد خوبش که به نسبت سری n کلیداش دارای فاصله هست و با فشردن یک کلید بقیش پایین نمی ره.
امیدوارم این تجربه بهتون کمک کنه.
حامد