مدتیه گوش چپم اکثرموقع ها که توداتاف تنها هستم میبینم یه صدای از گوشم میاد صدای مثل قریچ قریچ درهای چوبی هست که یه صدایه قریچی موقع باز کردنشون میدن میادبا نفس کشیدن تکرارونفسمو که حبس میکنم قطع میشه میشه راهنماییم کنید ؟؟؟؟
Printable View
مدتیه گوش چپم اکثرموقع ها که توداتاف تنها هستم میبینم یه صدای از گوشم میاد صدای مثل قریچ قریچ درهای چوبی هست که یه صدایه قریچی موقع باز کردنشون میدن میادبا نفس کشیدن تکرارونفسمو که حبس میکنم قطع میشه میشه راهنماییم کنید ؟؟؟؟
بهتره که ابتدا گوش شما معاینه بشه . بدون معاینه پرده گوش چیز زیادی نمیشه گفت :41:نقل قول:
خطرناک نیس ؟
فقط گاهی وزوز همین .
همونطور که دوستمون گفتن باید معاینه بشید و یک شرح حال کامل بدین.
علل اون میتونن مختلف باشن: التهاب گوش، مینیر، التهاب گوش داخلی، برخی مسمومیتها، برخی تومور ها، اختلالات دریچه ای قلب و ...
با سلام دوست عزیز بهتره به یه پزشک مراجعه کرده و معاینه بشین.
ممنون از همتون. نتونستم تشکر کنم چون با تپ ا تالک ایفون انلاین شدم .مرسی
سلام دوستان
جسارتا عرض میکنم
همه میدونن اگر مشکلی دارن بهترین راه مراجعه به پزشکه
پس اگر کسی مشکلش رو مطرح میکنه حتما میخواد یه راهنمایی بهتری بشه
بازم میبخشید که فضولی کردم ها
خوب دوست عزیز در بسیاری از موارد علاوه بر گفتن مشکل توسط شما معاینه رل بسیار مهمی در تشخیص و پاسخگوئی مشکلات شما دارد بنابر این توصیه به ویزیت پزشک می شودنقل قول:
حرف شما متینهنقل قول:
عرض من این بود که کسی که مشکلش رو اینجا مطرح میکنه قطعا میدونه که دکتر بره بهتره و اصولا مشکلش رو اینجا میگه تا شاید بدون مراجعه به پزشک و صرف هزینه های زیاد مشکلش حل شه
موافقم باهات اینجا همه پزشک رو پیشنهاد دادن اما من فکر میکردم کسی شاید همچین مشکلی خودش یا نزدیکاشون براشون اتفاق افتاده که خواستم نظراتشونو واینکه بلاخره چی شد واینحرفا روبدونمنقل قول:
انگار هیچکس همچین چیزی براش پیش نیومده خوب خدارو شکر پس من میرم دکتر میام همینجا تجربمو عرض میکنم در این مورد.