سلام بر دوستان
به نظر شما کدومتون انتخاب می کنید؟ می خوام بخرم موندم کدومو بگیرم!!
Printable View
سلام بر دوستان
به نظر شما کدومتون انتخاب می کنید؟ می خوام بخرم موندم کدومو بگیرم!!
برای انتخاب یک خودرو شما باید چند مورد رو مد نظر قرار بدین.
1. ملاک های خودتون برای انتخاب خودرو
2.سقف بودجه ای که برای خرید در نظر دارین.
این موارد مشخص کنید تا بشه خودروها رو در سطح مطلوبی مقایسه کرد
همجنین زودتر به جواب برسی.
دوستمون درست میگه شما باید تمام ملاک هاتون رو بگید تا سریع به جوابتون برسیدنقل قول:
برای خانواده تا ٢ نفر یا ٢ بزرگسال و ٢ خردسال ٢۰٦ sd v8 بهترین گزینه هست چون تنها ضعف این خودرو فضای کوچک ردیف عقب هست . اگه شما خانواده این جوری دارید ٢۰٦ sd v8 رو انتخاب کنید. این خودرو هم کیفیت ساخت بالاتری داره و هم سواری نرم تر در کنار امکانات رفاهی نسبت به دو گزینه ی دیگه بالا داره.
اما اگه یک خودروی خانوادگی می خواید بهتره پارس LX سال رو انتخاب کنید.
اگر هم می خواد زیاد هزینه نکنید تندر ٩۰ فول خودروی بسیار خوب و کم خرجی هست و قیمت کمتری هم داره.
توی شتاب کدوم اینا سرتره؟
دوست من انتخاب بین این 3 خودرو کار سختیه چون با ذکر معایب و محاسن هر کدوم نهایتا تقریبا در یک سطح قرار میگیرن از نظر شتاب پارس بهتره چون sd دنده اتوماته توقع شتاب زیاد نباید داشته باشی چون خودروی دنده اتومات اصلا واسه شتابگیری سریع ساخته نشده و در نهایت بودجه و سلیقه خودتو در نظر بگیر ببین به کدومشون نزدیکترهنقل قول:
با تشکر از دوستان
به نظر خودم206sd بهتره ولی از شکلش خوشم نمی یاد(البته نظر من هست توهین به دوستان نشه) پارس هم سوختش بالا هست به نظر شما L90 چه عیب و ایرادی داره؟
برای خودم می خوام من تنها هستم
یک سوال دگه بین L90 و 206تیپ 3 کدوم بهتره?
تو شتاب گیری اول تندر 90 بعد 206 sd v8 و در اخر پارس tu5نقل قول:
شتاب تیپ 5 بسیار سریعه و از تندر90 خیلی بهتره اما صندوقدار وی8 با توجه به افزایش وزن شتابش به نزدیک 12 ثانیه رسیده.
دوست عزیز اگر توان خرید v8 یا تیپ 5 رو ندارید از خرید تیپ های پایین تر 206 صرف نظر کنید چون قدرت بسیار پایینی دارند همچنین موتور TU3 (همون موتور 1400 تیپ 2 و 3) خرج بالا تری هم داره.نقل قول:
اگر می تونید تا 16 تومن هزینه کنید ال90 رو انتخاب کنید.
ال90 از لحاظ فنی انصافا خودروی تکی هست و ایراد خاصی نداره.
تنها نقطه ضعف این خودرو دید محدود عقب هست که با هزینه حداکثر 50 هزار تومنی و نصب سنسور پارک حل میشه.
توان خرید دارم ولی توی طرح جدید ایران خودرو مدل 91 نیست فقط تیپ 2 هست. ولی باز هم ممنون به احتمال زیاد L90 رو بگیرم ولی از پارس خودرو . این سنسور ها رو که گفتی کجا گیر میاد؟نقل قول:
سنسور پارک به راحتی در مغازه های ضبط و باند خودرو و ... پیدا میشه.نقل قول:
جهت اشتایی بیشتر
سنسور پارک وقتی که شما دارید پارک میکنید و از عقب خودرو به چیزی نزدیک میشید در داخل خودرو بوق میزنه و شما رو متوجه میکنه.