[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل متریال از چه می تواند باشد همه سابدیوز ها هم بالا گرفتم ولی بازم نویز داره :/
Printable View
مشکل متریال از چه می تواند باشد همه سابدیوز ها هم بالا گرفتم ولی بازم نویز داره :/
سلام، روزت بخیر.
اگه از منتال ری استفاده میکنی مقدار glossiness samples رو زیاد کن. (داخل هر متریال)
اگر از Vray استفاده میکنی تنظیمات رندر رو باید تغییر بدی که من برا وی-ری نمیدونم.
از وی ری استفاده کردم ولی با اینکه تنظیمات رندرم و سابدیوز متریالا و نورها بالاست بازم نویز داره :/ البته کنتراست عکسم مشکل داره که تو فتوشاپ حلش کردم. :)
از وی ری استفاده کردم ولی با اینکه تنظیمات رندرم و سابدیوز متریالا و نورها بالاست بازم نویز داره :/ البته کنتراست عکسم مشکل داره که تو فتوشاپ حلش کردم. :)
خیلی قشنگه ولی چرا نمای دوربین از بیرونه؟ ولش کن نویز رو بابا خودت نویز نداشته باشه :)
مرسی کامرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم نماهای دیگه رو رندر میکنم، راستی یه سوال چرا وقتی رندر میگیرم کنتراست بالاست و همه چی سرجاشه ولی وقتی save میکنم رنگش میپره؟؟
---------- Post added at 08:08 AM ---------- Previous post was at 08:04 AM ----------
میدونم زوایای دوربین زیاد خوب نیست :)) آخه تو آشپزخونه 3*3 دوربینو کجا میتونستم بذارم که اینجوری همه چی کش نیاد :))
sharmande farsi nadare in pc
karet kheili khufe ;D
ghashange
vali noise be tarze khatarnaki ziade :D
bebin yeki 2 ta amoozeshe kochik bebini yad migiri
vali dar kole harja too tanzimate render noise didi kamesh kon masalan bezan 0.001
bad inke az adaptive DMC estefade kon
moshkel az materiala nis
kolan too vray tasire tanzimate render bishtar az ziad kardane subdiv ha hastesh
baraye contrast ham bayad fekkonam color & gamma correction bood ke bayad tanzim beshe
age roo linear hastesh bezar roo exponential
bad 2 ta adad ke fekkonam black o white balance bood kheili kam daskari kon ta be chizi ke mikhai beresi
rasti hatman az GI ham estefade koni ha :D
az irradiance map o light cache estefade kon
cheghad ver zadam :D
felan
ممنونم دوست جان آره dark و bright رو یه مقداری سیخکاری فرموده ام شاید از اون باشه:31: همه تنظیماتی هم که گفتی انجام دادم و علاوه بر اون سابدیوزها رو هم بالا گرفتم ولی همچنان به قول شما نویزش همچنان خطرناک باقیه :/
رندر عالیه... تبریک...
ولی به نظرم اون رفلکت های سفید و شدیدی که روی متریالای براق افتاده، از ارزش کار کم میکنه که اگر از نور های وی ری باشه، با یه تیک میشه حذفشون کرد... :46:
سلام. برهان جان اون کودوم تیکه که درست میکنه رفلکت رو....؟؟؟:10:نقل قول: