درود بر شما
1 این دو دو مقوله جدا از هم هستند ( تبلت و لبتاپ ) و در حال حاظر نمیشه این دو رو در یک کتگوری جمع کرد ولی ممکنه در آینده نه چندان دور تبلتها نیاز کاربررو به لبتاپها کمتر کنند
2 بعضی از تبلتها این امکان رو دارند و بعضی دیگه خیر به عنوان مثال شما نمیتونید به آیپد مستقیما یک فلش وصل کنید و برای انجام اینکار احتیاج به یک کیت جانبی دارید ولی باز هم کیفیت این کار در مقایسه با امکاناتی که در ویندوز به شما میده نا چیز هست . پس نباید این انتظارات رو از تبلتها داشت
3 بسته به نوع سیستم عامل ها مثل android , ios , web os ,windows , و شرکت ارایه دهنده این کار امکان پذیر هست
4 همونطور که خدمتتون عرض کردم سیستم عاملهای تبلتها با سیستم عامل کامپیوتر ها متفاوت هست ولی معمولا این برنامه هایی که نام بردی به وفور برای انواع سیستم عامل تبلت پیدا میشند.
فقط باید توجه کنید که این برنامه ها نسبت به برنامه های مشابه در ویندوز از امکانات کمتری برخوردار هستند .
مثلا برنامه office فقط اجازه یک ویرایش مختصر و مشاهده فایلهای آفیس رو به شما میده نه بیشتر .
باز هم تاکید میکنم که مقایسه این دو با هم کار درستی نیست و به غقیده من در حال حاظر یک لبتاپ خیلی بیشتر بدرد من میخوره تا یک تبلت و نا گفته نماند که همیشه معمولا در کنار یک تبلت به یک لبتاپ یا PC نیاز هست و تبلتها بیشتر از جنبه تفریحی و کارهای جانبی مورد نگرش قرار میگیرند
امید وارم جواب سوالتون رو گرفته باشید