اینترنت وایرلس در شیراز با پینگ خوب
سلام به همه برو بچه های گل شیرازی پی سی ورلد . من دنبال یه شرکت میگردم که وایرلس ارائه بده و شهرک گلستان رو هم پوشش بده و پینگش برام مهم هست میخوام که نوسان نداشته باشه و تو روز یا شب که ساعت رایگان هست پینگش نره بالا . کلا دو سال هست ADSL دارم داشتم استفاده میکردم دیگه خط تلفن نویز گرفت و هر چی هم اعلام خرابی کردم و مودمو اینا رو عوض کردم درست نشد که نشد . مجبور شدم وایرلس بگیرم . الان دنبال یه ISP خوب میگردم به خودم گفتم کجا بهتر از اینجا که مشکلم رو مطرح کنم و از شما دوستان عزیز کمک بگیرم :10: !
اگر جایی رو میشناسید که پینگش خوب باشه و نوسان نداشته باشه لطفا دریغ نکنید .
اگر هم جایی رو میشناسید که وایرلس ارئه میدن و از کیفیتش خبر ندارید بگین من خودم پیگیر میشم . الان هم یع آنتن نانو استیشن M5 دارم و سیم و همه چی هم دارم . فقط دنبال یه ISP خوب میگردم که پینگش خوب باشه . من فقط بازی میکنم همین . الانم تو بازی Battlefield 3 رنکینگ جهانی دارم ولی فعلا از پارس نت سرویس میگیرم که پینگش اکثم مواقع داغونه و مشکل هم پشتیبانی میگه از DNS آسیاتک هست آخه پهنای باندشو از اون میگیره . معلوم هم نیست درست بشه یا نه . منم این وسط نمیدونم چیکار کنم . یکی به من کمک کنه لطفا :20: