-
تکست فیلد
سلام
اگه ممکنه به این 3 سوال جواب بدید
دوستان مثلا من یک صفحه با نام 1.php دارم
در این صفحه یک تیبل با 3 ستون دارم
1=بطور مثال من میخاهم این 3 ستون هر کدام 1/3 صفحه را بگیرد و با متن طولانی که از کاربر میگیرد از حد خود که 1/3 صفحه است تجاوز نکند حالا این متن از یک textfield گرفته میشود و با زدن دکمه سابمیت در همان ستون به نمایش در بیاید حالا اگر یک کاربری دستش را مثلا روی یک دکمه بکیرد و 200 بار ان کاراکتر را تایپ کند و اگر چه در این textfield خط میشکند و به سطر جدید منتقل میشود ولی وقتی دکمه سابمیت زده میشود در چاپ ان در همان ستون , ستون از حد خودکه همان 1/3 است تجاوز میکند اگه میشه دوستان یک راه حلی برای این مشکل بدهند
2=و دوم اینکه در فیس بوک در قسمت( در چه فکری ؟ ) از تکست فیلد استفاده شده ولی 1 تفاوتی در این تکست فیلد است این است که در گوشه پایین این تکست فیلد علامت مثلث برای بزرگ کردن وجود ندارد دوستان اکه میشه توضیح دهند ؟
3=و سوال سوم اینکه یاد کیری css در طراحی سایت و همین قالبها تاثیری دراد یا نه
ممنون اکه به سوالاتم جواب دهید
و کد تست من برای صفحه در سوال اول
[PHP].
<body>
<table width="100%" border="0">
<tr>
<td width="33%"> </td>
<td width="34%"> </td>
<td width="33%"> </td>
</tr>
<tr width="33%">
<td> </td>
<td><table width="100%" border="0">
<tr>
<td> </td>
<td> </td>
<td> </td>
</tr>
<tr>
<td> </td>
<td> </td>
<td> </td>
</tr>
<tr>
<td> </td>
<td> </td>
<td> </td>
</tr>
</table>
</td>
<td width="33%"><form action="1.php" method="get">
<textarea name="te" cols="10" rows="15"></textarea>
<input type="submit" name="submit" />
</form>
<?php
$te=$_GET['te'];
if ($_GET['submit'])
{
echo "$te";
}
?>
</td>
</tr>
<tr >
<td> </td>
<td> </td>
<td> </td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
[/PHP] و ابن هم کد تکست فیلد فیس بوک (در چه فکری ؟)
[PHP]
<div class="innerWrap"><textarea class="DOMControl_placeholder uiTextareaAutogrow input mentionsTextarea textInput" title="در چه فکری؟" name="xhpc_message" placeholder="در چه فکری؟" onfocus="return wait_for_load(this, event, function() {if (!this._has_control) { new TextAreaControl(this).setAutogrow(true); this._has_control = true; } return wait_for_load(this, event, function() {JSCC.get('j4f096895bbb6c5b352821856').init(JSCC.g et('j4f096895bbb6c5b352821857'));;JSCC.get('j4f096 895bbb6c5b352821857').init(["buildBestAvailableNames","hoistFri ends"]);JSCC.get('j4f096895bbb6c5b352821854').init({&quo t;max":10}, null, JSCC.get('j4f096895bbb6c5b352821856'));;;});});" autocomplete="off">در چه فکری؟</textarea></div>
[/PHP]