سلام
یه سوال برام پیش اومده اینکه سیستمو به جای اینکه خاموش کنی همیشه روی هایبرنیت (hibernate) بزاری برای سیستم مشکلی بوجود نمیاره؟مثلا برای باتری ضرر داشته باشه یا از این جور چیزا؟
سیستم مورد نظر لپ تاپ است
با تشکر
Printable View
سلام
یه سوال برام پیش اومده اینکه سیستمو به جای اینکه خاموش کنی همیشه روی هایبرنیت (hibernate) بزاری برای سیستم مشکلی بوجود نمیاره؟مثلا برای باتری ضرر داشته باشه یا از این جور چیزا؟
سیستم مورد نظر لپ تاپ است
با تشکر
نه مشکلی به وجود نمیاد واسه فعال کردنشم طبق پست پایین میتونید برین فقط ازفضای درایو c شما تا حدی گرفته میشه حدودا 3 گیگ :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همیشه هایبرنیت میکنم همیشه و هیچ مشکلی پیش نیامده تا حالا:46::11:
دوسته من در حالت Hibernate پردازش ها روی رم ذخیره میشه که پس از روشن کردن مجدد میتونی فعالیت هاتونو ادامه بدید
سلام..
من شنیدم که در دراز مدت ممکنه واسه سیستم مضر باشه مخصوصا" برای Ram..تا حدودی فکر میکنم این حرف درست باشه..
خیر ضرری نداه...در کل یه میزان جریان ضعیف تو برد هست که باعث میشه اطلاعات روی رم بمونه و بدون ضرر هستش
عزیز اونی که شما میگی حالت Sleep هست توی هایبرنیت اطلاعات روی هارد ذخیره میشه و توی برد هیچ تفاوت ولتاژی در مقایسه با Shut Down نداره.نقل قول:
نه دوست عزیز تو حالت hibernate گفتم جریان ضعیف!!!نقل قول:
sleep که پاور و سیستم فعاله فقط چون پردازشی انجام نمیشه میزان ولتاژ ورودی کاهش پیدا میکنه ورگرنه همه ی سیستم درگیره که به اصطلاع به حالت sleep حالت idle هم میگن...اگه دقت کنین کارایی turbo هم تو همینه که زمانی که سیستم بلااستفاده هست میزان ضریب حجم پردازنده کاهش پیدا میکنه و همینطور ولتاژ ورودی که سبب پایین اومدن فرکانسش میشه سیستمم چون پردازشی نداره vga رو رو حالت idle میزاره و صحفه رو خاموش میکنه که مانیتورم الکی استفاده نشه...حالا تو حالت hibernate کدوم یکی از این کارا انجام میشه ؟؟؟
شما گفتین یه ولتاژ ضعیفی توی برد هست که باعث میشه اطلاعات رم حفظ بشه. ولی تو حالت Hibernate اصلا هیچ دیتایی توی رم باقی نمی مونه چون ولتاژ رم و CPU و ... قطع میشه (دقیقا مثل حالت Shut Down ) :11:نقل قول:
اونوقت کار باتری روی مین چی هستش دوسته من !!!!:eh::eh::eh: