سلام
دوست عزیز من هم قصد خرید مانیتور داشتم که مقداری تحقیق کردم و از نزدیک مقایسه کردم، نتایجش رو تقدیمتون میکنم:
مانیتور های Asus مخصوصا" مدل های دارای نور زمینه ی LED منتهی به اعداد 8 و 9 (مثل ML228H ، MS239H و ... ) بعلت کم شدن در بازار (یا هر علت دیگه ای) بسیار بیشتر از ارزش واقعی خودشون قیمت دارند. برای مثال مانیتور MS239H قیمتی در حدود 440 تومن داره که هیچ توجیهی برای این قیمت وجود نداره.
پنل های IPS علاوه بر واقعی بودن رنگ ها، در کل با کیفیت تر از پنل های TN هستند و وضوح و شفافیت بهتری دارند.
در مورد زاویه دید پنل های IPS هم نیاز به توضیح نیست، به طور چشمگیر و قابل توجهی زاویه دید بهتری دارند و از این جهت خرید پنل TN با وجود IPS توصیه نمیشه.
زمان پاسخدهی - در اعداد کمتر از 5 میلی ثانیه - فاکتور چندان مهمی در انتخاب مانیتور نیست و تشخیص مانتیوری با زمان پاسخدهی 2 میلی ثانیه ای از 5 میلی ثانیه ای در عمل و در صحنه های تند تقریبا" ممکن نیست (مگر برای یک کارشناس خبره ی مانیتور) و به نظر من بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره.
در کل، با توجه به اینکه یک مانیتور LCD مرغوب با سایز 21.5 اینچ از برند های LG یا SAMSUNG قیمتی در حدود 230 تا 260 تومن داره، و همچنین یک مانیتور با نور زمنه ی LED و پنل معمولی NT با سایز مشابه از 270 به بالا درمیاد ، یک مانیتور با نور زمینه ی LED با پنل IPS و کیفیتی بسیار خوب، وقتی که 292 تومن قیمت داشته باشه ارزش خرید بسیار بالایی داره (LG IPS226 )
دارای ورودی HDMI ، زمان پاسخدهی 5 میلی ثانیه، کنتراست داینامیک 5000000:1 (البته این کنتراست های داینامیک نباید خیلی جدی گرفته بشن)
موفق باشید.
.