من اين برنامه رو دانلود كردم ولي متاسفانه 10 روزست . هر چي مي گردم Crack واسش پيدا نمي كنم . كسي مي تونه واسم پيدا كنه؟
در ضمن Trial Version رو مي تونين از اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كنين .
من اين برنامه رو دانلود كردم ولي متاسفانه 10 روزست . هر چي مي گردم Crack واسش پيدا نمي كنم . كسي مي تونه واسم پيدا كنه؟
در ضمن Trial Version رو مي تونين از اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كنين .
............. با عرض شرمنگي بايد بگم كه خودم پيدا كردم . ااگه كسي مي خواد فايل zip شده رو كه شامل Setup و و فايل Crack شده هستش مي تونه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كنه . فكر مي كنم به درد بخور باشه :biggrin: .
منم جند وقت بود دنبال كركش مي گشتم ايشالا اين كار كنه
آقا اين كرك كه كار نمي كنه :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط ehsanprs
goldin_20005 جان وقتی کرک رو در پوشه ی برنامه Replace کردید برای رجیسترش نام و سریال رو به دلخواه بنویسید و ok کنید.
من كركش رو دارم ... :cool:
اینم سریال آخرین ورژنش 1.03
S/N: Name : Kunwar Soni
Serial : F021D2BAF52E4137
برین حال کنین
S/N: Name : Kunwar
Serial : F021D2BAF52E4137
سلام عزیزان مال من ویندوز 8 ولی هرچقد این برنامه رو نصب میکنم رجیستر میکنم کانکت نمیشه ایدی که دادم چن بار چک کردم ولی بازم نمیشه کانکت همونطور لوکین میمونه کانکت نمیشه چیکار کنم ؟؟؟