قطع شدن وایرلس از مودم !!!!!
این مشکل به تازگی برای من ایجاد شده .
من ویندوز اورجینال 7 روی لپ تاپم دارم و تاحالا هم عوضش نکردم و همیشه هم آپدیت هست . آنتی ویروس ارجینال بیت دفیندر هم دارم که اونم همیشه آپدیت هست . حالا به هر دلیلی فکر میکنم سیستم ویروسی شده .
1- گاهی اوقات یک پروسه cpu را به مشغول میکنه و فن شروع به گردش میکنه . وقتی پروسه ها را میزنم svchost را میبینم که حدود 30 تا 40 درصد مشغول کرده و با end کردنش بدون هیچ مشکلی cpu آزاد میشه و سیستم عادی هست . ضمنا اسکن کامل هم انجام دادم ولی این مشکل حل نشد .
2- با مودم کابلی مشکلی در اتصال به ADSL ندارم . اما زمانی که مودم وایرلس را به کار میندازم . تا زمانی که با لپ تاپ خودم وصل نشدم هیچ مشکلی نداره و با موبایل و هر لپ تاپ دیگه ای به راحتی وصل میشه . اما تا کلید وایرلس لپ تاپم را روشن میکنم شروع میکنه به قطع و وصل شدن ! اون هم نه در خود سیستم بلکه روی مودم ! مدام چراغ line خاموش میشود . بعد چشمک میزند و ثابت میشود بعد از چند ثانیه دوباره خاموش میشود . و تا کلید وایرلس لپ تاپ را خاموش میکنم درست میشه . برای اطمینان از اینکه مشکل از ویروس هست سیستم را در حالت safe mode whit network اجرا کردم و الان بدون هیچ مشکلی به وایرلس وصلم و دارم این سوال را میپرسم .
نمیخوام ویندوز را عوض کنم . کلی آپدیت روش هست . لطفا کمک کنید .
ممنون