-
آیا زندگی زیباست؟
سلام
به نوشته ی یکی از کاربرا برخورد کردم برام خیلی جالب بود. گفته بودن زندگی هیچ وقت زیبا نیست و بهتر میبود به جای اینکه روان شناسان بر سر این عدم توافق بخواهند به ما این نوع نگرش رو تحمیل کنند باید کسانی میبودند که با ما همدردی میکردند
بعضی وقتا که روراس به زندگیت نگا میکنی اونو پر از مشکلات میبینی اما ما هیچگاه رو راست نیستیم
با این جمله که زندگی زیباست داریم به نوعی از مشکلات فرار میکنیم .خدایش سوار تاکسی میشید ملت همه به نوعی آه و ناله میکنن یا ... این یعنی همه .... خب درسته که زندگی خوبه و زیباس اما زمانی که مشکلاتشو بشناسیم و راه حلاشو پیدا کنیم بعد از پیروزی تازه میشه زندگی زیباس
از اهدافم بگم . مکانی خواستم فراهم کنم برای درد و دل (دل درد نه).خیلیا هستن مثله خودم که کسی رو ندارن باهاش درد و دل کنن.
این یه عاملش عامل دیگشم اینه واقعا ما تو جامعه ی حقیقی نباید با کسی در دل کنیم .اگه میخوای شرافتمندانه زندگی کنی از مشکلاتت پیش هر کسی حرف نزن
فوق فوقش پیش خودت حرفاتو تائید میکنه بعد که رفتی چنتام فش میده که الاف @@$%^$... بیکار گیر اوورده.
اما اینجا چی؟ اینجا همه مثله همن همه کاربرن حیفه دردودل نکردن.
اینا که من گفتم همشون به نوعی درددل بودن
نمیدونم استقبال میکنید یا نه اما ما این تاپیکو زدیم حالا ببینیم جواب حرفای مثله این "یک تاپیکی میبود و در اون با هم درد و دل میکردیم و از غم و غصه هامون میگفتیم اون جوری قدری سبک میشدیم حد اقل" داده میشه یا نه
زندگیتون زیبا
-
اقا نظرت چیه درباره این تاپیک
-
سلام
بعد از چند روز غیبت :31:
این تاپیک به نظرم خیلی مناسب متفرقه نباشه .
-
فکر کنم یکی دیگه مثل این زد که تایید هم شد.
خودمم زیاد موافق نبودم.
-
کی زده بود ؟ قبلا یا تازگی ؟
خیلی خوبه متفرقه داره به سمت مشاوره محور شدن پیش میره :20: