درخواست ارزانترين سرويس Adsl
سرعت مهم نيست.
فقط خوب باشه.
Printable View
درخواست ارزانترين سرويس Adsl
سرعت مهم نيست.
فقط خوب باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اين تاپيك سر بزن شايد يه چيزهايي دستگيرت شد
داتک به نظر من خوبه!
داتک خوب نیست اما یکی از ارزون ترینهاست ! (اگه ارزون ترین نباشه!!)
داتك ارزون ترين هستش ولي كيفيت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگه می خوای سرویست ارزون باشه و بهترین کیفیت را هم داشته باشی از سرویسهای سالانه " اشتراک سبز " و یا تابستانی " اشتراک آفتاب " سپنتا استفاده کن .
با اجازه مدیران من لیست قیمتها را اعلام کنم .
من مختصری از این پکیجها را به شما اعلام می کنم و باز اگه سوالی داشتید در خدمتتون هستم
مارک مودمهای سپنتا زیمنس هست و این مودم دارای 2 پورت ، یکی USB و دیگری شبکه یا Ethernet می باشد .
این مودمها مودم روتر هم هستند یعنی می توان خروجی آنها را مستقیم به هاب یا سوییچ زد و نیازی به یک کامپیوتر به عنوان سرور ندارند و مثلا می توان ورودی دوربینهای وب بیس را مستقیماً به این مودمها وصل کرد .
در باره سرعت " آفتاب سپنتا " باید بگم به شرح زیر است :
سرعت ارسال و دریافت 64 Kb/s متقارن، بدون محدودیت دانلود ، همراه با یک مودم هدیه بدون هیچگونه هزینه دیگر کلا برای سه ماه 79 هزار تومان
سرعت ارسال و دریافت 96 Kb/s متقارن، بدون محدودیت دانلود ، همراه با یک مودم هدیه بدون هیچگونه هزینه دیگر کلا برای سه ماه 99 هزار تومان
سرعت ارسال و دریافت 128 Kb/s متقارن، بدون محدودیت دانلود ، همراه با یک مودم هدیه بدون هیچگونه هزینه دیگر کلا برای سه ماه 119 هزار تومان
10 درصد تخفیف برای فرهنگیان محترم
5 درصد تخفیف برای معدلهای بالای 18
10 درصد تخفیف برای معدلهای بالای 19
این هم سرویسهای " سبز سپنتا " :
سرعت ارسال و دریافت 64 Kb/s متقارن، بدون محدودیت دانلود ، همراه با یک مودم هدیه بدون هیچگونه هزینه دیگر کلا برای یک سال 199 هزار تومان
سرعت ارسال و دریافت 96 Kb/s متقارن، بدون محدودیت دانلود ، همراه با یک مودم هدیه بدون هیچگونه هزینه دیگر کلا برای یک سال 299 هزار تومان
سرعت ارسال و دریافت 128 Kb/s متقارن، بدون محدودیت دانلود ، همراه با یک مودم هدیه بدون هیچگونه هزینه دیگر کلا برای یک سال 399 هزار تومان
سرعت ارسال و دریافت 256 Kb/s متقارن، بدون محدودیت دانلود ، همراه با یک مودم هدیه بدون هیچگونه هزینه دیگر کلا برای یک سال 599 هزار تومان
سرعت ارسال و دریافت 384 Kb/s متقارن، بدون محدودیت دانلود ، همراه با یک مودم هدیه بدون هیچگونه هزینه دیگر کلا برای یک سال 799 هزار تومان
سرعت ارسال و دریافت 512 Kb/s متقارن، بدون محدودیت دانلود ، همراه با یک مودم هدیه بدون هیچگونه هزینه دیگر کلا برای یک سال 999 هزار تومان
مودم ها همگی هدیه هستند . بجز مبالغ اعلام شده مبلغ دیگری دریافت نمی گردد .
فقط یکی از پکیجها را مقایسه می کنم .
پکیج 128 تابستانی :
قیمت مودم 50 هزار تون
هزینه نصب 10 هزار تومان
آبونمان سه ماه مخابرات 9000 تومان
عوارض و مالیات 9 هزار تومان
این مبالغ جمعا به مقدار 78 هزار تومان می شود که اگر از 119 تومان کم کنیم می ماند حدودا 40 هزار تومان
یعنی هزینه پهنای باند برای سرعت 128 برای سه ماه 40 هزار تومان ، یعنی ماهانه کمتر از 14 هزار تومان
کجا اینقدر ارزون می دن؟
اگر سوال داشتی من در خدمتتون هستم .
این ها فقط برای تهرانه؟
اين سرويس براي كدام مناطق هست؟
سلام .
مو كه خودم بچه مشهدم .
اما كلا بايد قيمتا همه جا تقريبا يكي باشه .
الان تو مشهد ارزونترين سرويس مال آسيا تكه .
سه ماهه خط 128 رو ميده 45 تومن .
مودمش رو هم 35 تومن
اگر 6 ماهه بخواي مودمش رو هم امانت بهت ميده .
در ضمن حجمي هم نيست و هر چي دلت ميخاد جون اينترنتش رو بكش .
و شب و روز دانلود كن .
اما يك سرويس حجمي هم هست كه اينترنت رو سه ماهه ميده به 20000 تومن
و حجم دانلودت فقط براي 3 ماه 5 گيگا بايت هست .
نقل قول:
نوشته شده توسط aht
بله فقط تهرانه .
ممکنه به من کمک کنید . من نه می تونم پیغام برای کسی بدم و نه می تونم حتی تاپیکی را مشترک بشم . مشکلی وجود داره یا روالش همینه؟