به ما يه پروژه ماشين حساب دادن كه فقط بايد با iostream بنويسيمش Sinاينا رو با تيلور نوشتم ولي واسه جذر و لگاريتم نميدونم از چي استفاده كنم
بعد لگاريتمش اينجوريه كه log(int a,int b)s رو ميگيره و لگاريتم a در مبناي b رو حساب ميكنه
Printable View
به ما يه پروژه ماشين حساب دادن كه فقط بايد با iostream بنويسيمش Sinاينا رو با تيلور نوشتم ولي واسه جذر و لگاريتم نميدونم از چي استفاده كنم
بعد لگاريتمش اينجوريه كه log(int a,int b)s رو ميگيره و لگاريتم a در مبناي b رو حساب ميكنه
ميگن تيلور واسه log هم بسط داره كسي خبر داره؟:19:
سرچ دوست من.... گوگل...
بقیش هم که کاری نداره دیگه . موفق باشید.کد:[HTML][PHP]http://www.booof.ir/Articles/%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D9%87-%DB%8C-%D9%84%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B3%D8%AA-%D8%AA%DB%8C%D9%84%D8%B1-33104.html[/PHP][/HTML]
دوست من search کردم فایده نداشت
واسه log یه راهی هست که حدودی جواب میده این که هی تقسیم بر منا کنیم و یکی به counter اضافه کنیم بعد جایی که num مون صفر شد جوابمون counter میشه که میگم که حدودیه
شما مگه دنبال محاسبه-ی-لگاریتم-با-استفاده-از-بست-تیلر نبودید ؟ لینک و دیدید ؟ مشکل داشت ؟
لینکت باز نشد
ارور ِ 404 رو داد