آیا LED های سامسونگ (سری6 )هارد اکسترنال رو میتونن شناسایی کنند و از روش فیلم پخش کنند؟
اگه کسی تست کرده و هاردش شناخته شده لطفا مارک هارد اکسترنال رو هم ذکر کنه :46:
Printable View
آیا LED های سامسونگ (سری6 )هارد اکسترنال رو میتونن شناسایی کنند و از روش فیلم پخش کنند؟
اگه کسی تست کرده و هاردش شناخته شده لطفا مارک هارد اکسترنال رو هم ذکر کنه :46:
بله دوست عزیز , هارد اکسترنال رو بخوبی با هر نوع فرمتی ساپورت میکنه و به راحتی هم فیلم رو پخش میکنه.
من خودم از هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مدل My Passport استفاده میکنم.
من سری 5 دارم، هارد 2 ترابایت WD هم بهش وصل کردم و مشکلی نداشته و راحت فیلمهای روی هارد را هم پخش میکنه
فرمت MKV با زیرنویس Srt فارسی.
سری 6 که جدیدتره!
من هارد سلیکون پاور و وسترن وصل کردم هم سری 5 و هم 6 هیچ کدام مشکلی نداشتند کلا سامسونگ هر ایرادی داشته باشه توی منو کاربری و مالتی مدیا کلا بخش نرم افزاری ایش از بقیه برند ها سر ترهنقل قول:
شما هم اگر هارد اکسترنال دارید خواستید می تونم آدرس بدم تو پی ام تا هارد خودتون رو مدلی که خواستین تست کنید .
دوست عزیز ، من پلاسمای 43 اینچ سامسونگ(سری 4) دارم نه تنها هارد 1 ترابایت western digital رو ، بلکه اکثر فرمت های تصویری و صوتی رو هم ساپورت میکنه. ال ای دی سری 6 دیگه بعید میدونم با این موضوع مشکلی داشته باشه.
ضمنا من یک سری فیلم و عکس رو که روی فلشم داشتم میخواستم روی یه LCD 40 اینچ جدید سونی تماشا کنم ، که متاسفانه هیچ کدوم رو ساپورت نکرد به جز تعدادی از عکس ها(البته قابلیت پخش فیلم و عکس و آهنگ رو داشت ها)