سلام
نظرتون راجب این سیستم چیه ؟
به نظرتون بتلفیلد ۳ رو چطور اجرا می کنه ؟
cpu : athlon 1100 x6
ram : 8gb ddr3
motherboard : asusph67
graphic : gtx560
Printable View
سلام
نظرتون راجب این سیستم چیه ؟
به نظرتون بتلفیلد ۳ رو چطور اجرا می کنه ؟
cpu : athlon 1100 x6
ram : 8gb ddr3
motherboard : asusph67
graphic : gtx560
راحت اجرا میشه من با 6850 تو رزولیشن 1080 تنظیمات high اجرا کردم
تقریبا میتونید با همه جزئیات اجرا کنیدنقل قول:
GTX 560 گرافیک قوی ای هست
دوست عزیز فکر کنم میخواین سیستم بگیرید چون CPU AMD ولی مادربرد چیپ اینتل!!! در کل بازی اصلا جالبی نبود!:41: و این تنظیمات بالا و پایین بازی ها اصلا در کیفیت بازی نقشی نداره و همه سایت های که بنچمارک بازی گذاشته بودن هم گفتند و عکس گذاشتن در کل تنظیمات بالا بیشتر برای خالی کردن جیب من و شما هست و خودم تنها بازی که وقتی تنظیمات رو پایین اوردم و تغییری دیدم dirt3 بود که تماشاگران حذف شدن ولی بقیه بازی ها هیچی ندیدم!!!
اینم بنچمارک و سایت های که گفتم عکس در تنظیمات مختلف بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.guru3d.com/article/battlefield-3-vga-and-cpu-performance-benchmark-test/7
no aaکد:http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-3-graphics-performance,3063-5.html
fxaa + 4xmsaa
نقل قول:
دوست عزیز... این بازی به دلیل Engine خوبی که داره گرافیک پایینش هم زیبا به نظر میرسه... ولی اگه با کی دقت به بازی نگاه کنید متوجه تغییرات بسیار میشید... مثلا سایه ها، شما به این عکس ها نگاه کنید:
همون طور که میبینید کلا سیستم Ambient Occlusion, سایه پردازی، گرد و غبار صحنه، و ... همگی تغییر میکنن.
در مورد ویژگی های گرافیکی بازی هم به لینک داخل امضام مراجعه کنید بد نیست.
پیروز باشید.
نقل قول:
همه بازی ها الان همینطور هستند و گفتم هر بازی نگاه کردم هیچ تغییر عمده در کیفیت رنگ و روشنایی ندیدم این بازی هم انقدر خسته کننده بود که تو هر مرحله امتحان میکردم و فیلم و عکس میگرفتم یکجا تغییر دیدم روی قسمتی که روی پل هواپیما رو باید بزنی تنظیمات بالا پایین کردم عکس گرفتم بعد نگاه کردم دیدم تنظیمات بالا هیچ فرقی نداره فقط تابلو وسط جاده یک ضریدر پشتش اضافه شده!!! یا مثل عکس بالا چراغ تانک روشن شده 300 تا 600 هزار برای تنظیمات بالا این بازی بدی که فریم خوب متل 60 باشه برای یک ضریدر یا چراغ روشن!صحنه که شما عکسشو گذاشتی من ندیدم خیلی تعجب کردم انقدر کیفیت فرق داره!!! در 2 سایت بالا هم که دیگه نیازی به معرفی نیست مخصوصا برای شما اصلا هیچ تغییری نمیبینید حتی در سایه زنی گرد و غبار و.... شما لینکش رو بزار و بعد خودتون امتحان کنید عکس بگیرید منکه مثل 2 سایت بالا هیچ تغییری ندیدم
نقل قول:یعنی چی همهی بازی ها الآن این طورین؟ کیفیت رنگ و روشنایی؟؟؟!!! :18: خوب این 2 اصلا چه ربطی به گرافیک بازی دارن شما میتونی تنظیمات مانیتورت رو برای این ها عوض کنی!نقل قول:
بعد میگی همهی بازی ها این طور هستند...بعضی Engine ها کلا میتونن کیفیت عالی ارائه بدن، و تفاوت بین تنظیمات Ultra و Low کمه مثل Mafia II... و بعضی بازی های دیگه.
یه نکته خیلی مهم هم که هست، بستگی به گیمر داره که افکت ها و قابلیت های گرافیکی جدید رو متوجه بشه... یعنی هیچ کس نمیتونه با یک نگاه تمامی قابلیت های گرافیکی جدید رو شناسایی کنه و این کار لازمه بررسی دقیق هست..
دو نمونه از گیم ها رو مقایسه میزارم:
StarCraft II
تفاوت واقعا بسیار زیاده و اصلا قابل مقایسه نیستند... از کیفیت تکستچر ها گرفته تا سایه ها و ...
Crysis 2
این بازی هم جزو بازی هایی هست که تنظیمات Ultra با Low تفاوت خیلی زیادی نداره، ولی قابلیت هایی مثل HBAO در تنظیمات بالا فعال میشن...نقل قول:
عکس هایی که خودم از بازی گرفتم رو مشاهده کنید:
تفوات در سایه زنی و AO کاملا مشهوده... و البته بازی در تنظیمات Low نیز کیفیت بسیار عالی داره.
عکس هایی هم که در پست قبلیم و اول این پست قرار دادم از سایت Xbitlabs بوده...
پیروز باشید.
دقیقا باهات موافقم عرفان جان..
تفاوت کاملا مشهوده حتی توی تنظیمات LOW اگه دقت کنید بعضی دیتیلها و مدلهای بازی هم پاک میشن...
نقل قول:
یعنی اینکه تنظیمات بالا و پایین فقط به قول خودتون سایه زنی فرق میکنه کیفیت بازی تصویر بازی که فرقی نمیکنه من با کلمه تفاوت خیلی زیاده شما مشکل دارم همچی میگن انگار رنگ و روشنایی بازی فرق کرده یا چیزی اضافه کم شده این تفاوت خیلی زیاده فقط مربوط به سایه زنی خط خطوط هست
خوب من هم میخواستم همین حرف بزنم که شما تقریبا زدی (تفوات در سایه زنی و AO کاملا مشهوده... و البته بازی در تنظیمات Low نیز کیفیت بسیار عالی داره.)
دقیقا حرفی که میخواستم بگم این بازی در تنظیمات خیلی پایین low کیفیت بسیار بهتره و سایه زنی بسیار زیباتری داره در تنظیمات ultra کیفیت بازی کمتر میشه و مات تر و مهمتر فریم بازی بعضی مرحله ها(بعضی جاها بیشتر) از 93 میاد روی 33 من فریم بیشتر رو میپسندم تا تصویر مات تر حالا بحث اصلی من در این تایپک این بود که اصلا روی تنظیمات بالای این بازی حساب نکنید و براش هزینه نکنید اگر بخوای 60 فریم داشته باشی و تنظیمات ultra باید از 700 تا 1 میلیون برای گرافیک این بازی خرج کنی آخر سر هم تصویر مات تر و ضعیفتر گیرت بیاد حالا شاید شما اون تصویر مات تر دوست داشته باشید!
این عکس ها و فیلم از بازی من low میپسندم چون هم کیفیت بیشتر هم فریم بازی کم نمیشه چون سایه زنی در کیفیت بازی تاثیری نداره اصل فریم بازی هست و این بحث تنظیمات بالای بازی همینه در عکس فیلم میبینید و به نظر من ارزش اینهمه هزینه رو نداره
LOW
ULTRA
فیلم بازی کم حجم و بسیار با کیفیت در تنظیمات مختلف به لطف برنامه HD Video Converter Factory Pro
کد:http://www.mediafire.com/?w5qysjy8rtj80yc