سلام دوستان
2 هفته ای هست که سیستم من به این مشکل دچار شده
ویروس svchost.exe توش بود از بین بردمش
ویندوز هم عوض کردم ولی بازم همونجوریه
بازی رو رو حالت low که پلی میکنم همینجوری میشه در حالی که قبلا به راحتی اجرا میشد
Printable View
سلام دوستان
2 هفته ای هست که سیستم من به این مشکل دچار شده
ویروس svchost.exe توش بود از بین بردمش
ویندوز هم عوض کردم ولی بازم همونجوریه
بازی رو رو حالت low که پلی میکنم همینجوری میشه در حالی که قبلا به راحتی اجرا میشد
با چه آنتی ویروسی سرچ کردی ویندوز جدیدت رو و آیا فقط ویندوزت رو عوض کردی یا پارتیشن های دیگه رو هم فرمت کردی؟نقل قول:
ویروس شما در درایوهای دیگه هم جا خوش کرده یعنی در پوشه System Volume information که مخفی و سیستمی هست . حالا شما که ویندوز نصب میکنی ، ویندوز جدید با قابلیت سیستم ریستور میاد محتویات این پوشه ها رو فراخوانی میکنه و دوباره روز از نو ، روزی از نو ، شما باید اینکارو انجام بدی :
با برنامه های تحت داس مجموعه Hirens Boot cd یا ویندوز لایو تمام پوشه ها با عنوانی که در بالا گفتم رو حذف کنی ، همچنین میتونی پوشه Recycle رو هم پاک کنی . بعد درایو ویندوز رو فرمت کنی و یه ویندوز سرحال بریزی . با این روش مطمئن باش هیچ اثری از ویروس باقی نمیمونه . راستی درایوهای هاردت رو از لحاظ وجود ویروس اتوران اسکن کردی ؟ البته باز اگه ویروس اتوران موجود باشه هم نمیتونه غلطی بکنه ، چرا ؟ چون فایل اصلی ویروس که تو همون پوشه ها بود رو پاک کردی
آقا مشکل از ویروس نیست
من امروز دقت کردم دیدم دمای CPU به 80 درجه میرسه
یه فن ارجینال روش انداختم بازم فایده نداشت
دماش که طبیعی نیست؟
با سلامنقل قول:
دمای سی پی یو رو کنترل کنید.
خمیر سیلیکون تهیه کنید و به پشت فن که میچسبه به سی پی یو از این خمیر بزنید و بعد نصبش کنید.
موفق باشید.
خوب دوست من مشخصه که وقتی یه سی پی یو به فرض 4 هسته ای 100 درصد استفاده داره باید بره حول و حوش 80 درجه!!!نقل قول:
شما از تسک منیجر تب پراسس چک کن ببین دقیقاً چه پراسسی بیش ترین استفاده از سی پی یو رو داره. ولی به احتمال 99% طبق گفته ی سعید عزیز ویروس هنوز تو سیستمت وول می خوره. خبر اون پراسس رو این جا بگو.
موفق باشي:11:
برنامه ProcessExplorer رو دان کنید یک عکس کامل اینجا قراربدین خمیر سلیکون که سروش جان گفتن فراموش نشه درضمن مگه چکار میکنیدکه دمای cpu تااین حد بالا میره دما دیگه واسه cpu شما از 70 تا 75 مباید بیشتر بشه این خیلی زیاده امکان آسیب رسیدن به قطعات دیگه غیر از cpu هست خمیرسلیکونی هم که تهیه میکنید معتبر باشه نه از این 500 تومنی سرنگیها :20:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399241&page=2&highlight=ProcessExplorer
دوستان فن ارجینال انداختم روی خود فن مثل اینکه خمیر سیلیکون داره(طبق گفته فروشنده)
عکسی که گذاشتین ازنوع آپلود کنید دوست عزیزدیده نمیشه درضمن خمیر سلیکون روی cpu خودتون پاک کنید بعدش مرغوبترش بگیرین مثل tx-4 رو سطح cpu بزنید .