نقل قول:
درباره کارت گرافیک اول خودم نظرم msi بود ولی تعداد زیادی از این کارت ها اشکال داشته و دماشون تا 100 هم میرسیده و الآن دوباره تو newegg دیدم که یه نفر 4 بار کارت رو برای تعمیر فرستاده .
البته در دما از همه برند ها خنک تره ولی در قدرت از ایسوز و ای وی جی ای و گیگابایت ضعیف تره .
مدل های معرفی شده هم اورکلاک کارخانه ای هستند، و از نظر خنک کنندگی بینظیر، با گارانتی بلند مدت ماتریکس جای نگرانی نیست.
نقل قول:
مادر بورد رو هم با شک انتخاب کردم ولی قطعا به جز ایسوز و گیگابایت چیز دیگه ای نمی خرم چون دل خوشی از بقیه برند ها ندارم .
اگه به جز گیگا و اسوس نخرید اشتباه میکند و پول برند و تبلیغات میپردازید، مادربرد معرفی شده از لحاظ کیفیت و توانایی اورکلاک بسیار عالی هست و در این رنج قیمت بی رقیب. برای همین گفتم تحقیق کنید.
tomshardware ، anandtech، overclock.net ، bit-tech.net و ... همه و همه ازش تعریف کردن، شما این برد رو زیر سوال نبرید!
نقل قول:
و فکر کنم که کیفیت ایسوز خیلی بهتر از Biostar باشه ؟
خیر.
نقل قول:
درباره پاور هم اگر که ازبین corsair یا cooler master یا antec یا thermaltake باشه بهتره .
fsp از تولید کنندگان بزرگ پاور هست، میتونید Thermaltake TR700P به قیمت 130 تا 135 تومن تهیه کنید.
نقل قول:
در ضمن تفاوت این 80 Plus ها در چیه ؟
تفاوت ظاهری در میزان راندمان پاور هست، و این رده ها نشون دهنده ی کیفیت قطعات استفاده شده در پاور.
نقل قول:
قیمت این پاور چنده ؟
اطلاع ندارم.