سلام.
سیستمی با اینکه در بخش مربوط به user acounts پسورد بهش اختصاص شده ولی هنگام شروع پسوردی رو در خواست نمیکنه.
مشکلش چی هست ؟
ممنون.
Printable View
سلام.
سیستمی با اینکه در بخش مربوط به user acounts پسورد بهش اختصاص شده ولی هنگام شروع پسوردی رو در خواست نمیکنه.
مشکلش چی هست ؟
ممنون.
سلامنقل قول:
به بخش run برین و تایپ :
Control Userpasswords2
این بخش رو فعال کنین:
Users must enter a user name and password to use this computer
موفق و :11:موئید باشین
مرسی.
فقط حالا پسوردی که گذاشته بودم رو یادم رفته. یعنی در همون بخش عوض کردن پیسورد که میرم و میخوام عوضش کن، عوض نمیشه.
با این کاری هم که گفتید در صورت روشن کردن سیستم، صفحه پسورد دادن میاد که من یادم رفته.
الان چطور میتونم پسوردم رو عوض کنم ؟
سلام
با استفاده از نرم افزار زیر پسورد رو حذف کنید. سپس پسورد جدید ایجاد کنید :
http://tinyurl.com/66qax78
موفق باشید :40:
آقا طبق اون روش نتونستم پیش برم. ایمیجش رو هر کار کردم نمیتونم بوت کنم رو سی دینقل قول:
راه دیگه ای نیست ؟
؟
سلامنقل قول:
توسط نرو یا Ashampoo رایتش کنین. کار دیگه ای نمیخواد انجام بدید. بنده خودم تستش کردم.
مگه اینکه پسوردش یادتون بیاد.
اینم آموزشش توسط نرو :
http://en.kioskea.net/faq/9952-burn-a-disc-image-iso-with-nero-10
آموزش در آشامپو :
www.youtube.com/watch?v=D5IKGuf9Fbg
نه رایت که میشه، بوت ولی نمیشه. یعنی به جای ویندوز نمیتونم از رو سی دی اون برنامه رو بالا بیارم.نقل قول:
با ultra iso و آشامپو لایت هم امتحان کردم.
سلامنقل قول:
خودم تستش کردم کردم کار میکنه.
سی دی رام رو روی First Boot Device قرار بده.
سلام من رمز گذاشتم روی ویندوزم
حالا که می خوام رمزمو عوض کنم ارور میده windows cannot change the password کسی میدونه مشکل چیه؟
ممنون.
اگه میتونی وارد ویندوز بشی برو توی run بنویس cmd بعد که وارد محیط داس شدی بنویس: net user administrator * (ستاره رو بعد از administrator بنویس...)... بعد ازت میخواد رمز جدید رو وارد کنی... اگه بخوای رمز بزنی نشون نمیده ولی در اصل داره وارد میکنه... بعد میگه رمزتو تکرار کن که بعد از تایپ مجدد، رمز یوزرت عوض میشه... اگه هیچی هم نزنی که رمزش پاک میشه... دقت کن که اگه یوزری که میخوای رمزشو پاک کنی administrator نیست باید اسم یوزر مد نظرتو به جای administrator بنویسی...