چه طور دو سیستم رو با شرایط زیر به یک مودم adsl وصل کنم؟؟؟
سلام دوستان
امیدوارم خوب باشین
من من میخوام اینترنت adsl رو بین دو دستگاه اشتراک بزارم یکی از این سیستم ها کامپیوتر خودمه ویکی دیگه یه ریسیور ماهواره هست که کابل lan میخوره و باید به اینترنت وصل بشه تا بتونه کانال ها رو باز کنه. مودم من دو تا خروجی داره یکی usb و یکی هم lan مدل مودم هم pikatel combomax هست. الان من کامپیوتر خودم رو ب usb به مودم وصل کردم و خط شبکه رو گذاشتم در اختیار ریسیور با این شرایط ممنون میشم به سوالاتم جواب بدین:
1 - چرا وقتی کابل شبکه رو به ریسیور وصل مینم کانکشنم تو ویندوز هنگ میکنه و نمیتونه وصل بشه و اصلا netwotrk and sharing center هم برام باز نمیشه ولی به محض جدا شدن مه چی نرمال میشه و کانکشن از هنگ میاد بیرون.
2- ایا میشه تو سیستم ( کامپیوتر و ریسیور ) همزمان به مودم کانکت بشن تو ریسیور جایی داره که یوزر و پسورد میدم برای کانکت شدن؟
3- وقتی به پشتیبانی زنگ زدم گفت باید از هپ سوییچ یا روتر استفاده کنی اینا چی هستن و چکار میکنن؟
من به طور کل میخوام دو سیستم بتونن به اینترنت وصل بشن بدون اینکه با هم تداخل کنن یعنی هم وب گردی کنم هم ریسیور وصل باشه به نظرتون بهترین راه چیه؟ ( قیمت و سادگی هم در نظر بگیرین)
ممنون از همکاریتون
یا علی
داود