وقتی دو ورژن مختلف adobe reader نصب باشه
مثل 5 و 8
چطور می شه
یکیشون را به دلخواه (من ورژن 8 می خوام) پیش فرضش کنیم
و تمام پی دی اف هایی که باز می کنم
به طور پیش فرض با این آکروبات باز بشه
Printable View
وقتی دو ورژن مختلف adobe reader نصب باشه
مثل 5 و 8
چطور می شه
یکیشون را به دلخواه (من ورژن 8 می خوام) پیش فرضش کنیم
و تمام پی دی اف هایی که باز می کنم
به طور پیش فرض با این آکروبات باز بشه
دوست عزیز حالا چرا 8 و 5 با هم؟ خوب فقط 8 رو نصب کن و 5 رو حذف کن همه رو با 8 باز کن.نقل قول:
ویندوزت چیه؟ الان عین 2 ورژن نصب هست رو سیستم؟ می تونی از Default Programs تو 7 و یا از طریق راست کلیک رو پی دی اف مورد نظر و زدن گزینه ی open with و انتخاب ادوبی ریدر 8 و زدن تیک always open with this program (اگه دقیق نیست ببخشید چون اکس پی ندارم.) همه ی پی دی اف ها رو با ورژن 8 باز کنی. (البته معمولاً دو ورژن جدا از هم دیگه نصب نمی شن و آپگرید می شه رو قبلی حالا چرا شما این کارو می خوای انجام بدی توضیح بدی خالی از لطف نیست.)
موفق باشی دوست من:11:
نقل قول:
سلام
ایکس پی پک 3 هست
ورژن 5 برای این احتیاج دارم که با دستگاه پرینترم که مدل canon ir هستش صفحات لاتین را اسکن کنم و تبدیل به وردش کنم و دیگه احتیاجی به تایپ این صفحات نداشته باشم
و حتماً برای این کار باید ورژن 5 باشه
و خب چون 5 پایین است خیلی از ورژن ها باز نمی کند و خب ورژن 8 را برای این می خوام که ورژن جدید باشه و برای باز کردن پی دی اف هام احتیاجش دارم
من کلا هر پی دی افی که باز می کنم خودش رو 5 باز می کنه حالا چه از طریق آدرس هایی باشه که در مرورگرم می زنم (و آدرس یک فایل پی دی اف هست) و چه از رو سی دی یا فلش باز کنم
نمی خوام این طور باشه
دوست من برنامه های بهتری در زمینه ی (OCR) تبدیل فایل های اسکن شده به متن وجود داره مثل RIDIRIS ، شما می تونی از اون ها استفاده کنی و خیلی برنامه های بهتری برای تبدیل PDF به ورد وجود داره ، می تونی اینارو تو تاپیک درخواست نرم افزار مطح کنی.نقل قول:
ولی این کار شما زیاد جالب نیست چون OCR خیلی بهتره ولی تو پست قبلی هم اشاره کردم که چه طور می تونی 8 رو دیفالت کنی.
موفق باشی:11: