سلام
خوب در این بخش سوال در مورد گیرنده های خود تلویزیون های سامسونگ قرار میگیرد
با تشکر:40::40::40:
Printable View
سلام
خوب در این بخش سوال در مورد گیرنده های خود تلویزیون های سامسونگ قرار میگیرد
با تشکر:40::40::40:
سلام. تلویزیونی که من دارم 46 اینچ و مدل 6260 سامسونگه که دارای گیرنده دیجیتاله.
اما سوال من اینه که چطوری فیلم ها رو ذخیره کنم؟؟؟
سلامنقل قول:
باید تو سرویس منو (منو مخفی) یه تغییراتی انجام بدی تا ببینی این قابلیت رو داره یا نه
اینجارو بخون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه تو منوی سرویس چه تغییراتی انجام بدم تا ببینم این قابلیت رو داره یا نه؟ چون لینکی که معرفی کردید 90 صفحه است.نقل قول:
شما تو صفحه اول همین لینک پست 6 رو کاملا مطالعه کن و طبق اون عمل کن.نقل قول:
و جوانب احتیاط رو کاملا رعایت کن که یه وقت کار دستت تلویزیونت ندی !
این صفحه اول:
اینم پست 6 :
با عکس توضیح داده شده که باید Hotel mode رو روشن کنی و...
در پستی که گفتید. کدام یک از اون قابلیت ها این امکان رو میده که فیلم ها رو روی فلش ذخیره کنیم؟ تلویزیون من قابلیت دریافت کانال های دیجیتال رو داره. من فقط میخواهم با زدن فلش فیلم ها رو ذخیره کنم.:11:نقل قول:
باید به دنبال قابلیت PVR باشی!
ببخشید. میشه یکم بیشتر در مورد این قابلیت PVR توضیح بدید و اینکه از کجای منوی مخفی فعال میشه بگید؟نقل قول:
البته من الان با خدمات سامسونگ تماس گرفتم. گفتن همچین امکانی حتی با تغییر در منوی مخفی وجود نداره. اما سامسونگ دو سال میشه که محصولی رو تولید کرده بنام PVR USB که متاسفانه به ایران نیومده. با اون میشه فیلم ها رو ذخیره کرد.
درمورد سوالت:نقل قول:
مدل TV چیه؟
با ----T منظورته؟
اگه رو دیجیتال اینجوری میشه،طبیعیه که بعضی وقتا موقع روشن شدن سیگنال ضعیفه اما سریع درست میشه.(بستگی به شرایط جوی هم داره!)
میشه جواب منم بدی؟نقل قول: