مشاوره برای ارتقای سیستم و کوچ از 1156 به 1155 و سندی بریچ
سلام به همگی دوستان و هموطنان گل گلاب.
دوستان من یه سیستم بر پایه سوکت 755 داشتم که یه اتفاقی افتاد سوخت مین رو فرستادم گرانتی و چون بی سیستم بود یه مین جدید برداشتم و چون سوکت 1155 نبود و قیمتم بدک نبود از یکی از دوستان مین ایسوس p7h55 usb/3 با cpu : G6950 برداشتم.
چون سیستم قدیمم cpu : core2 quad q6600 8mb Cash داشتم این سی پی یوی سیستم نمیه جدید زیاد به دلم نشنسته، با خود مین مشکل زیادی ندارم ولی سی پی یو با این که کار رو راه می نداز ولی اراضا کننده و جوابگو کارای تخصصی نیست.
چون بیشتر با سوکتا و چیپست های جدید آشنا شدم تصمیم به فروش سیستم نیمه جدید و خرید مین جدید تر به نام ایسوس P8P67 LE کردم و یه سی پی یو core i5 2300 یا 2400 و اگه قدرت کورآی تری 2100 هم زیاد کم نباشه میشه تو این وضعیت بد اقتصادیم روش حساب کرد.یو اس بی تری هم برام مهمه این مینی هم که گفتم میخوام بخرم گرافیک آنبرد نداره ولی خودم یه 512 از قدیم دارم که فعلا میندازم روش بنابراین فعلا کارت گرافیک بر نمیدارم...
لازم به ذکره که بودجم پول فروش سیستم نیمه جدید+100 تومن+60 تومن+50 تومن که حداکثر میشه چیزی حداکثر حدود 450 و حداقل 400 تومن....
حالا میریم سر سوالت :
1. حالا با توجه به شرایط من و حال و آینده تکنولوژی کار من درسته؟؟شما یشنهاد بهتری دارید؟
2. این سی پی یو هایی که گفتم کدوم در حد کوتوکواد ذکر شده هستند؟کاربرد L3 در سری کورآی چیست؟الان بین کورآی فایو 6مگ ال تری و کواد هشت مگ کش نوع دوم کدوم قوی تره چرا؟؟
3. به نظر شما گرافیک آنبرد عیبه یا مزیت؟من که این سیستمم داره و زیاد ازش راضی نیستم و گرافیک مستقل رو بهتر به صورت کلی ترجیح میدم
4. از نظر شما با توجه به این شرایط فرشو و ارتقا به 1155 عاقلانه تره یا موندن تو 1156؟
لازم به ذکره که سیستم نیمه جدید حتی سه هفته از عمرش نمیگذره بلکم کمتر
5. دوستان بی زحمت یه پاور خوب هم معرفی کنید و بگید که رم هشت گیگ هم تو بازار هست و اگه هست ارزش داره آدم یکی بگیره و بندازه یا همون چهار هم زیاده؟؟؟
ممنون و متشکر از دوستانی که توجه دارند:10:
:40::11: